Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Μάρθα Αλεξοπούλου

cebf cebcceaccf81ceb9cebfcf82 ceb1ceb8ceb1cebdceb1cf83ceafcebfcf85 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cf8ccf84ceb9 cf80ceb1cebdcf84
marios athanasiou 1

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου παντρεύτηκε, υπό άκρα μυστικότητα, την αγαπημένη του, Μάρθα Αλεξοπούλου, και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου παντρεύτηκε, υπό άκρα μυστικότητα, την αγαπημένη του, Μάρθα Αλεξοπούλου. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

Πώς λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος, Μάρθα Αλεξοπούλου έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ