Ο Μάριος «κατέκτησε» τον Όλυμπο κουβαλώντας στην πλάτη του 22χρονη με κινητικά προβλήματα

cebf cebcceaccf81ceb9cebfcf82 cebaceb1cf84ceadcebacf84ceb7cf83ceb5 cf84cebfcebd cf8ccebbcf85cebccf80cebf cebacebfcf85ceb2ceb1

marios giannakou eleutheria 1090 1

Ο Μάριος «κατέκτησε» τον Όλυμπο κουβαλώντας στην πλάτη του 22χρονη με κινητικά προβλήματα

Η 22χρονη Ελευθερία που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ζήτησε από τον Μάριο Γιαννάκου να την ανεβάσει στον Όλυμπο και το όνειρό της πραγματικότητα.

Ο αθλητής υπεραποστάσεων, Μάριος Γιαννάκου, ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για την επιτυχή κατάληξη αυτού που ο ίδιος περιέγραφε ως τον σπουδαιότερο και ωραιότερο αγώνα της ζωής του.

Ο Μάριος κατέκτησε την κορυφή του Ολύμπου, κουβαλώντας στην πλάτη του, σε ειδικά τροποποιημένο σακίδιο την 22χρονη Ελευθερία, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο», γράφει ο αθλητής συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ίδιου με τη νεαρή φοιτήτρια βιολογίας στην πλάτη του, την ελληνική σημαία ανά χείρας κι ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης στα πρόσωπα και των δύο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο —————————————————-09:02 π.μ φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας . 🇬🇷

Gepostet von Marios Giannakou am Sonntag, 4. Oktober 2020

Λίγες μέρες προτού ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου -για 51η φορά, η οποία είχε ωστόσο έναν ιδιαίτερο συμβολισμό- ο Μάριος Γιαννάκου, ο οποίος έχει δώσει με επιτυχία αγώνες υπεραποστάσεων στην έρημο, τη ζούγκλα αλλά και την Ανταρκτική, είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «όλοι οι αγώνες του κόσμου, τα μετάλλια αλλά και οι μέχρι τώρα διακρίσεις είναι λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό».

Με την Ελευθερία θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε την επόμενη εβδομάδα στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας,…

Gepostet von Marios Giannakou am Freitag, 25. September 2020

Η Ελευθερία Τόσιου είναι 22 ετών και όταν γνώρισε τον Μάριο, μέσω μιας κοινής φίλης τους, τού εκμυστηρεύτηκε πως θέλει ν’ ανέβει στον Όλυμπο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αθλητής τσέκαρε το ημερολόγιο, μελέτησε τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οργάνωσε την κατάλληλη ομάδα υποστήριξης και έκανε το όνειρο της νεαρής φίλης του πραγματικότητα.

Πρώτη κοινή προπόνηση για Όλυμπο .Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι 🧗🏻‍♂️🧗

Gepostet von Marios Giannakou am Mittwoch, 30. September 2020

[reader.gr]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *