Ο Μπαράκ Ομπάμα οικοδεσπότης ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη φύση

cebf cebccf80ceb1cf81ceacceba cebfcebccf80ceaccebcceb1 cebfceb9cebacebfceb4ceb5cf83cf80cf8ccf84ceb7cf82 ceb5cebdcf8ccf82 cebdceadcebf
facebookipa obama

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο αφηγητής ενός νέου ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Our Great National Parks». Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει τον Ομπάμα να επισκέπτεται διάφορα μέρη της άγριας φύσης σε όλο τον κόσμο. 

Το ντοκιμαντέρ είναι μία νέα παραγωγή του Netflix με την Higher Ground Productions, την εταιρεία της Μισέλ και τον Μπαράκ, η οποία υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για παραγωγές το 2018.

«Ελάτε μαζί μου σε μία περιήγηση των σπουδαιότερων εθνικών πάρκων και της άγριας φύσης του πλανήτη μας», λέει ο Ομπάμα στο τρέιλερ, το οποίο δείχνει πλάνα από διάφορα είδη ζώων και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Deadline, στη σειρά εξερευνώνται τα εθνικά πάρκα από «τον κόλπο του Μοντερέι στην Καλιφόρνια μέχρι το Εθνικό Πάρκο του Τσάβο της Κένυας, το Εθνικό δρυμώνα της Ινδονησίας και την Παταγονία της Χιλής».

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την τελευταία παραγωγή της Higher Ground: Τα μεγάλα μας εθνικά πάρκα. Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι από τα ταξίδια που έχει κάνει η οικογένειά μας σε εθνικά πάρκα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή η σειρά θα ταξιδέψει τους θεατές σε μερικά από τα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου», έγραψε ο Ομπάμα στο Instagram. «Ως πρόεδρος, είμαι υπερήφανος που προστάτεψα το περιβάλλον περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην ιστορία. Και η διατήρηση των εθνικών μας πάρκων και της άγριας ζωής για την επόμενη γενιά εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου».

Η σειρά των πέντε ωριαίων επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.