Ο Νίκος Αλιάγας αποκάλυψε τον άνθρωπο πίσω από τον ντουλαμά που φόρεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου

cebf cebdceafcebacebfcf82 ceb1cebbceb9ceacceb3ceb1cf82 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cf84cebfcebd ceaccebdceb8cf81cf89cf80cebf

Οι εμφανίσεις που επέλεξε η Γιάννα Αγγελοπούλου τόσο στην Εθνική Πινακοθήκη όσο και στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και συζητήθηκαν όσο καμία άλλη.

Με ένα πιρπιρί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και με έναν εντυπωσιακό ντουλαμά στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, η Γιάννα Αγγελόπουλου ανάγκασε τους πάντες αφενός να ψάχνουν τι είναι ακριβώς αυτό που φορούσε και ποιος… το φτιάχνει.

Click4more Παρέλαση… off camera: Η ενδυμασία της Γιάννας Αγγελοπούλου, κόσμος στα μπαλκόνια και οι ελεύθεροι σκοπευτές (pics)

Και αυτό γιατί και οι δυο ενδυμασίες που επέλεξε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» παρέπεμπαν στα ρούχα της εποχής του 1821, αλλά με μια σύγχρονη νότα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα γίνει τάση.

Ένας από εκείνους που εντυπωσιάστηκαν με τον ντουλαμά που φόρεσε η Γιάννα Αγγελόπουλου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν ο Νίκος Αλιάγας, που ταξίδεψε από το Παρίσι για να παρουσιάσει μαζί με την αρχισμηνία Σοφία Κορμά τα όσα είδαμε το Σύνταγμα.

aliagas parelasi

aliagas parelasi

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση, ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου και αποκάλυψε ότι ο ντουλαμάς που φορούσε ήταν δημιουργία του Αριστείδη Τζονευράκη.

Όπως έγραψε ο Νίκος Αλιάγας, ο Αριστείδης Τζονευράκης είναι ένας ταλαντούχος κεντητής και ελληνοράπτης, ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε και ότι εντυπωσιάστηκε από την ενδυμασία της προέδρου της «Ελλάδα 2021». Και έγραψε για «έναν σπάνιο και chic ντουλαμά», δίνοντας της συγχαρητήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ