Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση»

cebf cebdceafcebacebfcf82 cebcceaccebdceb5cf83ceb7cf82 cebaceb1cf81cf86cf8ecebdceb5ceb9 ceb2ceb1ceb8cf8dcf80cebbcebfcf85cf84

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μάνεσης, σήμερα, στην εκπομπή του αφού εξιστόρησε ένα περιστατικό με μία «βαθύπλουτη», όπως την αποκάλεσε παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού. 

Το περιστατικό συνέβη σε κοπή πίτας καναλιού όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα air condition, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.

«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα air condition, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό “αχ μωρέ, έχω πολλά air condition σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το air condition με μια τηλεόραση;”. Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού».Δείτε το βίντεο: 

Ο Νίκος Μάνεσης αποκαλύπτει για πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
manesis i1

ΠΗΓΗ