Ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου είναι… 9 ετών!

cebf cebdceb5cf8ccf84ceb5cf81cebfcf82 ceb4ceb9cf83ceb5cebaceb1cf84cebfcebccebccf85cf81ceb9cebfcf8dcf87cebfcf82 cf84cebfcf85 cebacf8c
facebookClipboard03

Ο Mompha Junior, από το Λάγος της Νιγηρίας, έγινε ιδιοκτήτης της πρώτης του έπαυλης σε ηλικία έξι ετών

Ένας 9χρονος Αφρικανός φαίνεται να είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, ο οποίος ταξιδεύει παντού με το ιδιωτικό του τζετ και έχει πολλές επαύλεις στο όνομά του. Ο Mompha Junior, από το Λάγος της Νιγηρίας, έγινε ιδιοκτήτης της πρώτης του έπαυλης σε ηλικία έξι ετών και έχει ήδη έναν ολόκληρο στόλο από supercars. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ μικρός για να τα οδηγήσει και δεν είναι αρκετά ψηλός για να φτάσει ακόμα τα πετάλια.

https://www.instagram.com/p/B-yxbwnAMC9

Ο Mompha, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Muhammed Awal Mustapha, είναι ένας baby influencer με σχεδόν 27.000 ακόλουθους στο Instagram. Δημοσιεύει τακτικά στο Instagram δείχνοντας τον πλούσιο τρόπο ζωής του στους followers του. Μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με πολυτελή γεύματα και κρουαζιέρες με ιδιωτικό τζετ.

https://www.instagram.com/p/CW0FWhPPg8V

Ο Muhammed είναι ο γιος του πολυεκατομμυριούχου Νιγηριανού, επίσης διάσημου μέσω του διαδικτύου, Ismailia Mustapha, που ακούει στο όνομα Mompha Senior, όπως αναφέρει η Sun.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.