Ο Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο: «Έκανα το χρέος μου» – Πως το σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

cebf cf80ceaccebdcebfcf82 cebaceb9ceaccebccebfcf82 ceadcebaceb1cebdceb5 cf84cebf ceb5cebcceb2cf8ccebbceb9cebf ceadcebaceb1cebdceb1
panos kiamos 1

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε ένα επικό σχόλιο…

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και ανέβσαε στο Instagram σχετική ανάρτηση. Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega εμβολιαστικό κέντρο Ξιφασκίας, και έκανε και αυτός με τη σειρά του το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή του εμβολιασμού, ο Πάνος Κιάμος έγραψε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ξιφασκίας! Εγώ απλά… έκανα το χρέος μου».

Την συγκεκριμένη ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μη χάνοντας τη χιουμοριστική του διάθεση, σημείωσε: «Τώρα, μετά το εμβόλιο, θα κανείς πρόγραμμα μέχρι 7 το πρωί χωρίς σταματημό!!! Λούπα το πρόγραμμα, θα βγαίνεις 2 φορές λαϊκό».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Κιάμου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ