Ο Πάνος Κιάμος και οι συνεργάτες του συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης για τους πυρόπληκτους

cebf cf80ceaccebdcebfcf82 cebaceb9ceaccebccebfcf82 cebaceb1ceb9 cebfceb9 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceaccf84ceb5cf82 cf84cebfcf85 cf83cf85
panos kiamos spiti me mega 13032021 111

Ο Πάνος Κιάμος και το «Posidonio» θα διαθέσουν στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων από τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου αυτήν την εβδομάδα.

Ο Πάνος Κιάμος δείχνει το φιλεύσπλαχνο πρόσωπό του.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στέκονται ο Πάνος Κιάμος, το νυχτερινό κέντρο του «Posidonio» και οι συνεργάτες του.

Η διεύθυνση του «Posidonio» προχώρησε στην ανακοίνωση πως μέρος από τις εμφανίσεις και τις αμοιβές του Πάνου Κιάμου και όλων των καλλιτεχνών του σχήματος θα διατεθούν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται ή ρίχνονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

«Η διεύθυνση του “Posidonio”, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος αποφασίσαμε την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Αυγούστου, μέρος των εσόδων από τις εμφανίσεις αλλά και των προσωπικών αμοιβών των καλλιτεχνών να διατεθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, στους πυροσβέστες και στα αδέσποτα ζωάκια, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που διέπει την κοινωνία μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

«Ας σταθούμε ο καθένας, όπως και όσο μπορεί, στο πλευρό αυτών που το έχουν ανάγκη!», τονίζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio» εμφανίζονται επίσης ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι συμμετέχουν επίσης στην αλυσίδα αγάπης για τους πυρόπληκτους.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ