Ο Πάνος Κιάμος τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

cebf cf80ceaccebdcebfcf82 cebaceb9ceaccebccebfcf82 cf84ceafcebcceb7cf83ceb5 cf84cebfcebd cf84cf8ccebbceb7 ceb2cebfcf83cebacf8ccf80cebf
panos kiamos posidonio 1608517

Ο Πάνος Κιάμος έλαβε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού όταν ερμήνευσε επιτυχίες του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο Πάνος Κιάμος για άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε το κοινό του που βρέθηκε στο «Posidonio Music Hall» για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πρόσφερε ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα στο ναό της νυχτερινής διασκέδασης.

Με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα που θέσπισε η πολιτεία, ο Πάνος Κιάμος έγινε «ένα» με τους θαυμαστές του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έλαβε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού όταν ερμήνευσε επιτυχίες του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, θυμίζοντας ότι είχε συνδέσει μαζί του την αρχή της μουσικής πορείας του.

Το Σάββατο, μάλιστα, ο Πάνος Κιάμος δέχθηκε και μία έκπληξη, αφού στο «Posidonio Music Hall» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μαζί με τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη και τη σύζυγό του, Πωλίνα και καλούς τους φίλους.

Ο Πάνος Κιάμος μοιράστηκε τη σκηνή με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το γεγονός πως εκείνος ήταν ο πρώτος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega».

Μαζί τραγούδησαν επιτυχίες δικές του αλλά και του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μοναδικές βραδιές στο «Posidonio».

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ