Ο πατέρας της Amy Winehouse θέλει ο κόσμος να θυμάται την τραγουδίστρια για «το ταλέντο και τη γενναιοδωρία της»

cebf cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 cf84ceb7cf82 amy winehouse ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebf cebacf8ccf83cebccebfcf82 cebdceb1 ceb8cf85cebcceac
amy winehouse 1522693828

«Η Amy ήταν γενναιόδωρη στη ζωή και είναι ακόμα και τώρα».

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, μιλά για την επερχόμενη επέτειο των δέκα ετών από το θάνατο της τραγουδίστριας.

Η Amy Winehouse πέθανε σε ηλικία 27 ετών στις 23 Ιουλίου 2011 στο σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου λόγω δηλητηρίασης από αλκοόλ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση δέκα ετών από την απώλεια της τραγουδίστριας, ο Mitch Winehouse είπε στη «The Sun» πως θέλει η κληρονομιά της κόρης τους να είναι το διαχρονικό ταλέντο της και όχι οι μάχες της με τον εθισμό.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι προσπαθεί συχνά να κάνει τους ανθρώπους να θυμούνται την Amy για «το ταλέντο της, τη γενναιοδωρία της και την αγάπη που έδειξε σε όλους μας» και «όχι μόνο τα προβλήματά της με τον εθισμό».

Η οικογένεια της τραγουδίστριας ίδρυσε το «Ίδρυμα Amy Winehouse» μετά το θάνατό της, καθώς και το «Amy’s Place», ένα καταφύγιο στο Ανατολικό Λονδίνο σχεδιασμένο να φιλοξενεί έως και 16 γυναίκες για να τους βοηθήσει στην πορεία της ανάρρωσή τους μετά την αποτοξίνωση.

Ερωτηθείς για το ρόλο του στις οικονομικές υποθέσεις της Amy Winehouse, ο Mitch απάντησε: «Η μητέρα της Janis και εγώ διαχειριζόμαστε την περιουσία της, και ναι, φυσικά, η μουσική της εξακολουθεί να βγάζει πολλά χρήματα, αυτό που έκανε έχει εξασφαλίσει οικονομικά ολόκληρη την οικογένειά της».

«Το θέμα είναι, ωστόσο, και δεν μπορώ να το πω πιο ξεκάθαρα, ότι θα έδινα πίσω κάθε δεκάρα απλώς για να πάρω πίσω την κόρη μου», επισήμανε.

«Δέκα χρόνια μετά το θάνατό της, εξακολουθεί να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της και πολλούς από τους φίλους της έχουν υποστηριχθεί από εκείνη και αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμά της. Ήταν γενναιόδωρη στη ζωή και με πολλούς τρόπους είναι ακόμα και τώρα», συνέχισε.

ΠΗΓΗ