Ο πατέρας της Britney Spears ζητά από την τραγουδίστρια να συνεχίσει να πληρώνει τα νομικά έξοδά του

cebf cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 cf84ceb7cf82 britney spears ceb6ceb7cf84ceac ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceaf

«Η άμεση πληρωμή είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι η κηδεμονία μπορεί να εκκαθαριστεί γρήγορα και αποτελεσματικά», υποστηρίζει η πλευρά του Jamie Spears.

Ο Jamie Spears κατέθεσε δικαστικό αίτημα με το οποίο ζητά από την Britney Spears να συνεχίσει να πληρώνει τα νομικά του έξοδα.

Ένα μήνα μετά την αποδέσμευση της 40χρονης τραγουδίστριας από τη δικαστική κηδεμονία που έλεγχε και περιόριζε τη ζωή της επί 13 χρόνια, ο πατέρας της ζητά να συνεχίσει να πληρώνει τη νομική ομάδα του.

Στα δικαστικά έγγραφα, ο Spears ζήτησε από την τραγουδίστρια να προχωρήσει σε πληρωμές προς νομική ομάδα του για «τη συνεχή άσκηση καθηκόντων καταπιστευματοδόχου που σχετίζονται με την εκκαθάριση της επιτροπείας του προσώπου και της περιουσίας της», σύμφωνα με το People.

«Η άμεση πληρωμή των δικηγορικών αμοιβών του Jamie είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι η κηδεμονία μπορεί να εκκαθαριστεί γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να επιτραπεί στην Britney να πάρει τον έλεγχο της ζωής της, όπως επιθυμεί η ίδια και ο Jamie», υποστηρίζει το αίτημα.

«Τα καθήκοντα καταπιστευματοδόχου Jamie δεν έληξαν με την απομάκρυνσή του ή με τη διαταγή τερματισμού της κηδεμονίας. Απαιτείται η καταβολή της αμοιβής των δικηγόρων του Jamie, ανεξάρτητα από την αβάσιμη ad hominem επίθεση που του ασκείται», αναφέρεται.

Britney Spears

Ο δικηγόρος της Britney Spears, Mathew Rosengart, δήλωσε ότι το αίτημα είναι «αισχρό» και το χαρακτήρισε «έκτρωμα».

«Ο κ. Spears καρπώθηκε πολλά εκατομμύρια δολάρια από την Britney ως κηδεμόνας της, ενώ πλήρωσε τους δικηγόρους του άλλα τόσο εκατομμύρια, όλα αυτά από τη δουλειά και τα σκληρά κερδισμένα χρήματα της Britney», ανέφερε ο δικηγόρος σε δήλωσή του.

«Η κηδεμονία τερματίστηκε και ο κ. Spears τέθηκε σε ατιμωτική διαθεσιμότητα. Υπό αυτές τις συνθήκες, το αίτημά του δεν είναι μόνο νομικά αβάσιμο, αλλά είναι και ένα έκτρωμα», συνέχισε.

«Η Britney κατέθεσε με συγκλονιστικό τρόπο για τον πόνο που της προκάλεσε ο πατέρας της και αυτό απλώς τον επιτείνει. Δεν είναι αυτό που κάνει ένας πατέρας που αγαπάει την κόρη του», υποστήριξε.

Η Britney Spears μίλησε για πρώτη φορά για την κηδεμονία της ενώπιον του δικαστηρίου τον Ιούνιο. Ο Jamie Spears απομακρύνθηκε από τη θέση του κηδεμόνα της κόρης του τον Σεπτέμβριο και η δικαστική κηδεμονία της τραγουδίστριας τερματίστηκε ολοκληρωτικά τον Νοέμβριο.

ΠΗΓΗ