Ο πατέρας της Britney Spears λέει ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος» να αποσυρθεί από την κηδεμονία της κόρης του

cebf cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 cf84ceb7cf82 britney spears cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb4ceb5cebd cf85cf80ceaccf81cf87ceb5ceb9

Ο James Spears υποστηρίζει ότι «εκτέλεσε ευσυνείδητα και πιστά τα καθήκοντα κηδεμόνα της περιουσίας της κόρης του».

Σε μια ανατροπή των γεγονότων, ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, πιστεύει ότι δεν υπάρχει «κανένας απολύτως λόγος» για να παραιτηθεί από την κηδεμονία που ελέγχει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της κόρης του τα τελευταία 13 χρόνια.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, ο Jamie Spears έκανε τη δήλωση αυτή σε δικαστικά έγγραφα, μόλις μία ημέρα αφότου ο νέος δικηγόρος της pop star, Matthew Rosengart, είχε ζητήσει ταχεία ακρόαση για να απομακρύνει τον πατέρα της Britney από τη δικαστική κηδεμονία.

Ο James Spears «εκτέλεσε ευσυνείδητα και πιστά τα καθήκοντα κηδεμόνα της περιουσίας της κόρης του χωρίς κανένα ψεγάδι στο μητρώο του», ανέφερε η κατάθεσή του. Είπε επίσης ότι ο Rosengart «δεν διευκρινίζει (και δεν μπορεί να διευκρινίσει) ποιο είναι το παράπτωμα» για να προκαλέσει μια τέτοια αναστολή.

Σε άλλο σημείο των εγγράφων, αναφέρεται ότι η διορισμένη από το δικαστήριο επαγγελματίας Jodi Montgomery, η οποία επιβλέπει τις προσωπικές υποθέσεις της τραγουδίστριας, τηλεφώνησε τον Ιούλιο στον Jamie, ο οποίος χειρίζεται τα χρήματα της Britney Spears, για να του εκφράσει τις ανησυχίες της για την ψυχική υγεία της κόρης του.

Η Montgomery και ο δικηγόρος της αντέδρασαν στους ισχυρισμούς και είπαν ότι ο Jamie «παραποίησε και χειραγώγησε» το τηλεφώνημα για να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Η Britney Spears έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να λήξει η κηδεμονία και έχει φτάσει στο σημείο να παραδεχτεί ότι θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον των φερόμενων κακοποιών της. Εν τω μεταξύ, η νομική ομάδα της τραγουδίστριας ζητά να αναλάβει την κηδεμονία ο ορκωτής λογιστής Jason Rubin.

Σε περίπτωση που το αίτημα εγκριθεί, ο Rubin θα έχει τον έλεγχο ολόκληρης της περιουσίας της Britney Spears, καθώς και πληρεξούσιο για τις αποφάσεις σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της τραγουδίστριας.

Στα δικαστικά έγγραφα για το αίτημα σημειώνεται ότι η σχέση της Britney Spears με τον πατέρα της ήταν «τραυματική, παράλογη και καταθλιπτική».

Britney Spears

ΠΗΓΗ