Ο πατέρας της Britney Spears παραιτείται από κηδεμόνας της τραγουδίστριας

cebf cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 cf84ceb7cf82 britney spears cf80ceb1cf81ceb1ceb9cf84ceb5ceafcf84ceb1ceb9 ceb1cf80cf8c cebaceb7ceb4ceb5

Ο δικηγόρος της Britney Spears λέει ότι έγινε «ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη» και αναφέρει ότι εξακολουθεί να ερευνά τις συνθήκες σχετικά με την πολυετή δικαστική κηδεμονία.

Η μακροχρόνια νομική μάχη της Britney Spears με τον πατέρα της για τη δικαστική κηδεμονία της είναι ένα βήμα πριν το τέλος της.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Jamie Spears συμφώνησε να παραιτηθεί από κηδεμόνας της περιουσίας της pop star και να συνεργαστεί με το δικαστήριο για μία ομαλή μετάβαση.

Πριν λίγες εβδομάδες η νέα νομική ομάδα της Britney Spears κατέθεσε αίτηση για την απομάκρυνσή του και την αντικατάστασή του από τον ορκωτό λογιστή Jason Rubin.

«Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του κ. Spears από την επιτροπεία της περιουσίας της και είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμο αν μια αλλαγή κηδεμόνα αυτή τη στιγμή θα ήταν προς το συμφέρον της κ. Spears», αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Jamie Spears.

«Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και αν ο κ. Spears είναι ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων, δεν πιστεύει ότι μια δημόσια μάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της θητείας του ως κηδεμόνας της θα ήταν προς το συμφέρον της», σημειώνεται.

«Έτσι, παρόλο που πρέπει να αμφισβητήσει αυτή την αδικαιολόγητη αίτηση για την απομάκρυνσή του, ο κ. Spears σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και τον νέο δικηγόρο της κόρης του για να προετοιμαστεί για μια ομαλή μετάβαση σε νέο κηδεμόνα», τονίζεται.

«Ανεξάρτητα από τον επίσημο τίτλο του, ο κ. Spears θα είναι πάντα ο πατέρας της κας Spears, θα την αγαπάει πάντα άνευ όρων και θα φροντίζει πάντα για το συμφέρον της», προσθέτει η πλευρά του Jamie Spears.

Britney Spears

Ο δικηγόρος της Britney Spears, Mathew Rosengart, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούλιο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία περιγράφει την κίνηση αυτή ως «μια σημαντική νίκη για την Britney Spears και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη», ωστόσο καθιστά σαφές ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.

«Ανακοίνωσα στο δικαστήριο στις 14 Ιουλίου ότι, μετά από 13 χρόνια status quo, ήρθε η ώρα ο κ. Spears να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί από κηδεμόνας και ότι η εταιρεία μου και εγώ θα κινηθούμε επιθετικά και γρήγορα για αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Rosengart.

«Δώδεκα ημέρες αργότερα, η εταιρεία μου κατέθεσε αίτηση για την αναστολή και την απομάκρυνση του κ. Spears με βάση ισχυρούς, ανυπέρβλητους νομικούς λόγους, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν απερίφραστα από το νόμο και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Jodi Montgomery, της Britney Spears και της ιατρικής της ομάδας», σημείωσε.

«Χαιρόμαστε που ο κ. Spears και ο δικηγόρος του αναγνώρισαν σήμερα σε κατάθεσή τους ότι πρέπει να απομακρυνθεί. Πρόκειται για δικαίωση για την Britney. Είμαστε απογοητευμένοι, ωστόσο, από τις συνεχιζόμενες επαίσχυντες και καταδικαστέες επιθέσεις τους εναντίον της κ. Spears και άλλων», συνέχισε.

«Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη σθεναρή έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Spears και άλλων κατά τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ καρπώθηκε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του, και αναμένω την ένορκη κατάθεση του κ. Spears στο εγγύς μέλλον», κατέληξε ο Mathew Rosengart.

Μετά από χρόνια σιωπής, η Britney Spears έφερε στο φως το τελευταίο διάστημα άγνωστες λεπτομέρειες για τη δικαστική μάχη εναντίον του πατέρα της, ο οποίος είχε τον έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής της τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ ευχαριστούσε συνεχώς τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους μέσω του Instagram.

ΠΗΓΗ