Ο Πιρς Μόργκαν ξαναχτυπά τη Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είχε τη χειρότερη αντιμετώπιση από άλλες «βασιλικές» νύφες

cebf cf80ceb9cf81cf82 cebccf8ccf81ceb3cebaceb1cebd cebeceb1cebdceb1cf87cf84cf85cf80ceac cf84ceb7 cebcceadceb3cebaceb1cebd cebcceb1cf81

Εδώ υπάρχει ένα άσβεστο μίσος. Πιρς Μόργκαν εναντίον Μέγκαν Μαρκλ, επεισόδιο…

Κάποτε ήταν φίλοι. Τώρα όμως μάλλον είναι ορκισμένοι εχθροί. Ο Πιρς Μόργκαν δεν κρύβει την… απέχθειά του για τη Μέγκαν Μαρκλ και συνεχίζει να της επιτίθεται, παρόλο που τα όσα της… έσουρε μετά την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, του κόστισαν τη θέση του στην παρουσίαση του Good Morning Britain.

Πριν από μερικές μέρες ο Πιρς Μόργκαν είχε αποκαλύψει ότι μετά τα σχόλιά του για τη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα, του είχα ζητήσει είτε να απολογηθεί στη δούκισσα του Σάσεξ είτε να φύγει. Και έφυγε.

Τώρα, μέρα από το άρθρο του στην κυριακάτικη Mail, ο Πιρς Μόργκαν συνεχίζει να «σφυροκοπά» την Μέγκαν Μαρκλ. Και υποστηρίζει ότι η κριτική που δέχτηκε η δούκισσα του Σάσεξ από τον βρετανικό Τύπο δεν ήταν «χειρότερη» από αυτή που δέχτηκαν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

piersmorgan 1

piersmorgan 1

«Η Μέγκαν δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα μέσα ενημέρωσης από τις υπόλοιπες νύφες της βασιλικής οικογένειας» έγραψε κάνοντας αναφορά από την Νταϊάνα μέχρι την Καμίλα και από την Φέργκι μέχρι την Γουάλις Σίμπσον, που όπως επισημαίνει ο Μόργκαν, ήταν επίσης διαζευγμένη.

«Αλλά είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι τα αρνητικά άρθρα στον Τύπο έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι πολύ επικίνδυνο να το λες όταν δεν έχεις αποδείξεις να το υποστηρίξεις» έγραψε ο Πιρς Μόργκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ