Ο πραγματικός λόγος που ο Τραμπ δεν πίνει αλκοόλ

cebf cf80cf81ceb1ceb3cebcceb1cf84ceb9cebacf8ccf82 cebbcf8cceb3cebfcf82 cf80cebfcf85 cebf cf84cf81ceb1cebccf80 ceb4ceb5cebd cf80ceafcebd
AP 20275086655981

Αν και θα περίμενε κανείς από μια προσωπικότητα όπως αυτή του Τραμπ να είναι επιρρεπής στις απαγορευμένες απολαύσεις, όπως ποτά και ναρκωτικά, μια οικογενειακή τραγωδία στάθηκε η αφορμή που ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, αλλά αντιθέτως αποτελεί ισχυρό πολέμιό του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του σε συνέντευξη στη Daily Mail, ο αγαπημένος του αδερφός έπασχε από αλκοολισμό και πέθανε στη νεαρή ηλικία των 43 ετών, πιθανότατα από λόγους που σχετίζονται με το αλκοόλ. Ο ίδιος μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά για τον αδερφό του «ο Φρεντ ήταν ο μεγαλύτερος άντρας που γνώριζα», αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι «είχε μια πολύ σκληρή και άσχημη ζωή λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ. Ο τρόπος που πέθανε που ράγισε την καρδιά, είχε τόσα πολλά μπροστά του».

Όσον αφορά στη δική του αποχή από το αλκοόλ, ο Τραμπ ανέφερε το αρνητικό παράδειγμα του αδερφού του, καθώς και τη σωστή συμβουλή του στον μικρότερο αδερφό του (δηλαδή τον ίδιο) για να μείνει μακριά από το ποτό. «Γι ‘αυτό δεν πίνω, ποτέ. Απλώς δεν το κάνω. Ο Φρεντ μου είπε να μην το κάνω και είδα τι του συνέβη όταν δεν ακολούθησε τις δικές του συμβουλές».

Ωστόσο, υπάρχει μία και μόνο περίπτωση κατά την οποία ο Τραμπ καταναλώνει μια μικρή ποσότητα κρασιού κι αυτή δεν είναι άλλη παρά όταν πηγαίνει στην εκκλησία. Επίσης, για διπλωματικούς λόγους σε καλέσματα και εκδηλώσεις πίνει μόνο μία γουλιά μετά από κάθε πρόποση.

Όπως ο ίδιος ο Τραμπ παραδέχτηκε παλαιότερα σε συνέντευξη τύπου η νηφαλιότητά του είναι «ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά μου» για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ποτέ δεν κατανάλωσα αλκοόλ για κανέναν λόγο. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήμουν αν το έκανα;».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *