Ο Σταύρος Σιόλας και η Μάγδα Βαρούχα στο «Σταυρός του Νότου Club»

cebf cf83cf84ceb1cf8dcf81cebfcf82 cf83ceb9cf8ccebbceb1cf82 cebaceb1ceb9 ceb7 cebcceacceb3ceb4ceb1 ceb2ceb1cf81cebfcf8dcf87ceb1 cf83cf84
stavros siolas magda varoucha 15245218453

Ο Σταύρος Σιόλας και η Μάγδα Βαρούχα θα μας παρασύρουν στην περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού στη χώρα που «οι μόνοι ζευγάρια γίνονται».

Ο Σταύρος Σιόλας και η Μάγδα Βαρούχα γίνονται ζευγάρι καλλιτεχνικό και μας καλούν να απαλλαγούμε από τη μοναξιά της αποστασιοποίησης των καιρών και να αφήσουμε το τραγούδι να μας ενώσει, όπως μόνο εκείνο ξέρει.

Αφορμή της συνύπαρξης αυτής αποτέλεσε η συνεργασία τους στο τραγούδι «Ξέρω Μια Χώρα», σε στίχους του Σταύρου Σταύρου, από όπου προέκυψε και ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιάσουν στο «Σταυρός του Νότου Club» τις Παρασκευές 12, 19 και 26 Νοεμβρίου.

Η Μάγδα Βαρούχα είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που δίνει τον προσωπικό της τόνο σε ότι ερμηνεύει.

Επιλέγει τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, αγγίζουν ζεστά και σιγοψιθυρίζονται αλλά και τραγούδια με την υπογραφή της από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με τίτλο «28 Και Κάτι». Όπως το «Μυρίζει Βροχή» και το «Όνειρα», τα  οποία έχει αγκαλιάσει ο κόσμος.

Ο Σταύρος Σιόλας, ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και με σύγχρονη αισθητική, μια φωνή με ξεχωριστή χροιά.

Αντλεί την έμπνευση του από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία, κουβαλάει επί σκηνής γνωστά του τραγούδια όπως «Της Άρνης Το Νερό», τα «Διόδια» , το «Κάθε Φορά», την «Προσμονή», το «Χωρίς Εσένα», τον «Γεροπλάτανο» αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του «Φωνές Θιάσου», όπως το «Σαν Χουάν» και άλλα.

Ο Σταύρος Σιόλας και η Μάγδα Βαρούχα μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς θα μας παρασύρουν σε μια παράσταση – οδοιπορικό στο ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού στη χώρα που «οι μόνοι ζευγάρια γίνονται».

«Ξέρω μια χώρα πάνω απ’ τα σύννεφα, χωρίς σημαία και δίχως σύνορα / Εκεί οι μόνοι στους δρόμους χύνονται, μ’ άσπρα μαντήλια ζευγάρια γίνονται»­

Μουσική Διεύθυνση – Πνευστά : Γιάννης Δίσκος
Κιθάρες, Μπουζούκι : Γιώργος Ντινάκος
Λαούτο, Ούτι, Σάζι : Γιώργος Παππάς
Κρουστά : Δρόσος Σκυλάς
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μακράκης

ΠΗΓΗ