Ο «Στραγγαλιστής του Βόλγα»: Ρώσος ομολόγησε πως είναι ο διαβόητος serial killer

cebf cf83cf84cf81ceb1ceb3ceb3ceb1cebbceb9cf83cf84ceaecf82 cf84cebfcf85 ceb2cf8ccebbceb3ceb1 cf81cf8ecf83cebfcf82 cebfcebccebf
ghfhfh

Έναν 38χρονο έχει στα χέρια της η αστυνομία της Ρωσίας που ομολόγησε πως είναι ο «Στραγγαλιστής του Βόλγα», ένας διαβόητος serial killer που ευθύνεται για τον στραγγαλισμό τουλάχιστον 26 ηλικιωμένων γυναικών.

Ο Radik Tagirov, που «δέθηκε» με την υπόθεση μέσω τεστ DNA και άλλων ευρημάτων, κατηγορείται για τη σειρά των φόνων που τρομοκράτησαν τη Ρωσία μεταξύ 2011-2012, όπως μεταδίδει ο Guardian.

«Με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών της σήμανσης, αλλά και της βιολογικής ανάλυσης … καθορίστηκε πως όλες αυτές οι πράξεις έγιναν από έναν άνθρωπο», δήλωσε σε ανακοινωθέν η αστυνομία.

Η οποία είπε πως έκανε τεστ DNA σε περισσότερους από 10.000 υπόπτους, μέχρι να καταλήξει στον Tagirov.

Ο τρόπος δράσης του ήταν πάντα ο ίδιος, λέει στο αστυνομικό ανακοινωθέν. Έπειθε τις ηλικιωμένες πως είναι υπάλληλος κάποιας δημόσιας υπηρεσίας για να μπει στο σπίτι τους.

Κατόπιν τις στραγγάλιζε, είτε με τα χέρια του είτε με κάποιο αντικείμενο, όπως μια ποδιά ή ένα σχοινί. Η πλειονότητα των θυμάτων του ήταν γυναίκες άνω των 70 ετών.

Η αστυνομία άργησε να τον πιάσει γιατί ήταν πολύ προσεκτικός, φορώντας πάντα γάντια και αποστειρώνοντας τις σκηνές του εγκλήματος που άφηνε πίσω του. Χτύπησε σε τουλάχιστον 5 ρωσικές πόλεις πριν σταματήσει μυστηριωδώς το 2013, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian.

Το 2017, όταν συνέβη άλλος ένας γύρος παρόμοιων φόνων, όλοι φοβήθηκαν πως ο «Στραγγαλιστής του Βόλγα» είχε επιστρέψει. Η αστυνομία τον επικήρυξε τότε με 30.000 δολάρια.

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *