Ο Χιου Τζάκμαν εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού – «Ακόμη και ο Wolverine χρειάζεται εμβόλιο»

cebf cf87ceb9cebfcf85 cf84ceb6ceaccebacebcceb1cebd ceb5cebcceb2cebfcebbceb9ceaccf83cf84ceb7cebaceb5 cebaceb1cf84ceac cf84cebfcf85 ceba
Hugh Jackman

Ο διάσημος ηθοποιός Χιου Τζάκμαν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και προσπαθεί να πείσει του πάντες ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ο Χιου Τζάκμαν διεμήνυσε στους θαυμαστές του ότι ακόμη και ο Wolverine χρειάζεται το εμβόλιο κατά της Covid-19, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του την ώρα που εμβολιάζεται.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, 52 ετών, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο φωτογραφίες από τον εμβολιασμό του.

Αναφερόμενος στην ικανότητα τού χαρακτήρα που υποδύεται στις ταινίες X-Men να θεραπεύεται ακόμα κι από τα πιο απειλητικά για τη ζωή τραύματα, είπε στους θαυμαστές: «Η θεραπευτική ικανότητα του Wolverine δεν μπορεί να με σώσει από την Covid. Αλλά το εμβόλιο μπορεί. Κάντε το!».

Στις φωτογραφίες ο Τζάκμαν εμφανίζεται με μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, μαύρο T-shirt και το μανίκι μαζεμένο για να εμβολιαστεί.

Η ανάρτηση είχε πολύ καλή αποδοχή από τους θαυμαστές, οι οποίοι χαρακτήρισαν τον Αυστραλό σταρ «μύθο».

«Φοβερός τύπος!!!! Συγχαρητήρια!. Σε ευχαριστώ που είσαι έμπνευση!» έγραψε ένας ακόλουθος στο Instagram.

Ένας θαυμαστής σχολίασε ότι ο νοσηλευτής που έκανε τη δόση του εμβολίου στον Χιου Τζάκμαν θα πρέπει να είχε μια «φοβερή» μέρα «εμβολιάζοντας τον Wolverine».

Ο Wolverine είναι υπερήρωας που εμφανίστηκε σε κόμικς της Marvel Comics. Γεννημένος ως Τζέιμς Χάουλετ, γνωστός με το όνομα Λόγκαν, έχει μεταξύ άλλων την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται από τραύματα και ασθένειες.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ