Ο 12ος Πίθηκος επιστρέφει με το single «Τα Παιδιά Των Ανθρώπων»

cebf 12cebfcf82 cf80ceafceb8ceb7cebacebfcf82 ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86ceb5ceb9 cebcceb5 cf84cebf single cf84ceb1 cf80ceb1ceb9
12os pithikos ta paidia ton anthropon 196006253172

Με μια καινούργια κυκλοφορία επανεμφανίζεται ο 12ος Πίθηκος.

Ο 12ος Πίθηκος, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής hip-hop σκηνής τη δεκαετία που πέρασε, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με την κυκλοφορία του νέου digital single «Τα Παιδιά Των Ανθρώπων».

Στη μέχρι τώρα πορεία του μετράει πέντε ολοκληρωμένα albums και δύο EPs, αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες από τη hip-hop σκηνή και όχι μόνο.

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ο 12ος Πίθηκος είναι ένας βάρβαρα ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί «χαμένη» και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.

Aυτή τη φορά ο 12ος Πίθηκος επιστρέφει με ένα κομμάτι με έντονο προσωπικό τόνο, πάνω σε μια ατμοσφαιρική μουσική παραγωγή του Boy Panda.

Το τραγούδι «Τα Παιδιά Των Ανθρώπων» συγκινεί αλλά θυμίζει όλα αυτά που τον έκαναν να αγαπηθεί στο ελληνικό rap.

«Κανένας δεν ξεφεύγει από το παρελθόν / Τα θυμάμαι κάθε πρώτη που δηλώνεις το παρών / Τα ζόρικα παιδιά πάντα φλερτάραν με το τέρας και ερωτεύονται στα χρόνια της χολέρας / Σαν πειρατικό καράβι τσακισμένο μες στα κύματα να φτιάξω τη ζωή μου θέλω, όχι αλλά μπλεξίματα / Ακόμα δεν κρατάω τα προσχήματα…», ραπάρει ο 12ος Πίθηκος.

Το single είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα ενώ κυκλοφορεί συνοδευόμενο από ένα ασπρόμαυρο βίντεο το οποίο έχει ήδη εμφανιστεί στις τάσεις του YouTube.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ