Ο 15χρονος Οχτάδυμος παρουσιάζει το πρώτο του EP – Η συγκινητική ιστορία του

cebf 15cf87cf81cebfcebdcebfcf82 cebfcf87cf84ceacceb4cf85cebccebfcf82 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf cf80cf81cf8e

Την Πέμπτη 20 Μαΐου έγινε η παρουσίαση του πρώτου EP και του νέου video clip του Οχτάδυμου ΤΙΘ.

Ο Αλέξανδρος Τσαγανίδης, a.k.a. Οχτάδυμος ΤΙΘ, είναι 15 χρονών.

Μέσω του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και με την πολύτιμη και άμεση συμβολή της Minos EMI / Universal, εκπληρώθηκε η ευχή του που δεν είναι άλλη από το να αποκτήσει το δικό του EP με τη Minos EMI.

Ο Αλέξανδρος είναι ένας δυνατός έφηβος, που αποφάσισε να εκφράσει μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του όσα νιώθει και βιώνει για την ασθένειά του, αλλά και για διάφορα κοινωνικά φαινόμενα, όπως το bullying και ο ρατσισμός.

Και το πέτυχε καλύτερα από τον καθένα.

Οχτάδυμος

Το αποτέλεσμα είναι ραπ τραγούδια, με στίχο που αγγίζει και αφυπνίζει.

Ακούγοντάς τα και φέρνοντας στο μυαλό σου τους στίχους του, αναλογίζεσαι πόσο ευγνώμων πρέπει να είσαι στη ζωή εάν έχεις υγεία, ένα ζεστό σπίτι, μία αγαπημένη οικογένεια και κυρίως καλοσύνη.

Μέσα από τον Αλέξανδρο, τα απλά και καθημερινά πράγματα παίρνουν άλλη αξία.

Οχτάδυμος
Μαργαρίτα Μάτσα (Minos EMI / Universal), Οχτάδυμος, Σάντρα Ζαφειροπούλου (Make-A-Wish).

Η κινητοποίηση για την εκπλήρωση της ευχής του, παρά την πανδημία, ήταν αστραπιαία: ένα τηλεφώνημα στην Κική Τσόλκα από τη Minos EMI αρκούσε για να γίνει η αρχή.

Βρέθηκαν σε ένα Zoom με την αγαπημένη Μαργαρίτα Μάτσα και με τον φανταστικό Νεκτάριο Κόκκινο για να οργανώσουν τις κινήσεις τους.

Ένας ταλαντούχος μουσικός ο Levianth, σε χρόνο ρεκόρ συνέθεσε τη μουσική για τα πέντε κομμάτια ραπ που είχε ήδη γράψει ο Αλέξανδρος.

Όλοι μαζί συναντήθηκαν στο ATH Studio και ο Αλέξανδρος, παρότι κουρασμένος από τις θεραπείες, βρέθηκε να ηχογραφεί ακούραστα τα δικά του τραγούδια.

[embedded content]

Οι στιγμές ήταν μοναδικές. Μα ακολούθησαν κι άλλες. Το γύρισμα του video clip από την Αδαμαντία Σελέκου και τον Ηλία Μεταξά, ήταν για εκείνον ένα ακόμη ταξίδι για την εκπλήρωση του ονείρου του.

Όλα άρχισαν να παίρνουν ουσία. Ακούραστη στο πλευρό του η μαμά «Μαρία», όπως την ονομάζουν οι νεράιδες, δεν σταμάτησε να τον προσέχει και να τον φροντίζει.

Ο Αλέξανδρος με περισσή ενέργεια πάντα, δεν λύγισε λεπτό.

Οχτάδυμος
Ο Οχτάδυμος και η οικογένειά του.

Η πίστη του στην επιτυχία του είναι αδιαμφισβήτητη: ανακοίνωσε στη Μαργαρίτα Μάτσα και στην Κική Τσόλκα από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους ότι του χρόνου θα φέρει στην εταιρεία τους το βραβείο του Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Αυτή τη στιγμή τα τραγούδια του κυκλοφορούν στο Spotify και το YouTube και ο ίδιος αδημονεί να δει να ανεβαίνουν οι ακόλουθοι και οι φαν του. Θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να τα καταφέρει και θα το κάνει.

Οχτάδυμος
Ο Οχτάδυμος μαζί με τον SNIK.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου έγινε στο θερινό κινηματογράφο «Μιμης Φωτοπουλος» στο Μαρούσι η παρουσίαση του πρώτου EP και του video clip του Οχτάδυμου ΤΙΘ.

Ανάμεσα σε φίλους, fans του αλλά και δημοσιογράφους και φίλους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ο Οχτάδυμος μοιράστηκε μαζί την υπέροχη αυτή εμπειρία που έζησε, αλλά και το μεγάλο ταλέντο του.

Δίπλα του, συνεργάτες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και της Minos EMI/Universal που τον βοήθησαν και έκαναν το όνειρο του πραγματικότητα.

Ένας δυνατός ήρωας ο Αλέξανδρος, ένα ακατέργαστο διαμάντι και εμείς είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε και να φτάσει στην κορυφή.

[embedded content]

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ