Ο Brian Johnson των AC/DC κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του

cebf brian johnson cf84cf89cebd ac dc cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84ceb7cebd ceb1cf85cf84cebfceb2ceb9cebfceb3cf81ceb1cf86ceaf

Ο Brian Johnson θα μοιραστεί ιστορίες από την παιδική ηλικία του μέχρι τη δημιουργία του άλμπουμ «Back In Black των AC/DC.

Η νέα αυτοβιογραφία του κεντρικού τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson, θα έχει τον τίτλο «The Lives of Brian» και θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2021 από την Dey Street Books.

Κατά μήκος του «The Lives of Brian» ο 73χρονος καλλιτέχνης πρόκειται να εξετάσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του και την καριέρα του.

Ο Brian Johnson θα επιστρέψει μέσα από τις αναμνήσεις του στην παιδική του ηλικία και στη μικρή πόλη στην Αγγλία όπου μεγάλωσε, θα θυμηθεί την ίδρυση του πρώτου του συγκροτήματος και θα περιγράψει τη στιγμή που αντικατέστησε τον εκλιπόντα frontman των AC / DC, Bon Scott και θα αναφερθεί επίσης στη δημιουργία του κλασικού τραγουδιού «Back In Black» (1980) της μπάντας.

«Είχα πολλές μεγάλες νύχτες και μερικές υπέροχες νύχτες, μερικές κακές μέρες και πολλές καλές μέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από μέλος χορωδίας έγινα rock & roll τραγουδιστής και τώρα πήγα και έγραψε ένα βιβλίο γι’ αυτό», σχολιάζει ο ίδιος ο Brian Johnson.

«Η αυτοβιογραφία του Brian καταγράφει μια αξέχαστη στιγμή στην ιστορία της rock», πρόσθεσε η Maura DiPreta, Ανώτερη Αντιπρόεδρος και Εκτελεστική Εκδότρια του οίκου William Morrow, ιδιοκτησίας της HarperCollins.

«Όποιος θέλει να κατανοήσει τις ρίζες του Brian, καθώς και τη στιγμή της ανάφλεξης όταν μπήκε στους AC / DC και βοήθησε να στη δημιουργία ενός τεράστιου άλμπουμ (του “Back In Black”), θα έχει μια αξέχαστη διαδρομή», πρόσθεσε.

The Lives of Brian
Το εξώφυλλο του βιβλίου «The Lives of Brian».

Το «The Lives of Brian» σηματοδοτεί τη δεύτερη αυτοβιογραφία του Brian Johnson. Το 2013 εξέδωσε το βιβλίο «Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir», στο οποίο κατέγραψε την αγάπη που έχει σε όλη του τη ζωή για τα αυτοκίνητα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μετά από απουσία τεσσάρων ετών από τη θέση του κεντρικού τραγουδιστή, ο Brian Johnson επανήλθε πέρυσι στους AC/DC.

Το 2016 είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από το συγκρότημα καθώς είχε υποστεί σοβαρή απώλεια ακοής.

Ο Johnson μπόρεσε να επιστρέψει στο συγκρότημα με τη βοήθεια ενός ειδικού τεχνολογίας in-ear και τελικά τραγούδησε στο άλμπουμ του «Power Up» των AC/DC που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020.

ΠΗΓΗ