Ο Bruce Springsteen απαγορεύει την είσοδο στις παραστάσεις του σε θεατές που έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca

cebf bruce springsteen ceb1cf80ceb1ceb3cebfcf81ceb5cf8dceb5ceb9 cf84ceb7cebd ceb5ceafcf83cebfceb4cebf cf83cf84ceb9cf82 cf80ceb1cf81ceb1cf83
Bruce Springsteen

Το εμβόλιο της AstraZeneca δεν έχει λάβει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι θαυμαστές του Bruce Springsteen που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Oxford AstraZeneca κατά του COVID-19 δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις επερχόμενες παραστάσεις του τραγουδιστή στο Broadway.

Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, η παράσταση «Springsteen On Broadway» επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «St. James Theatre» της Νέας Υόρκης για μία σειρά συναυλιών από τις 26 Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Την παράσταση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι πλήρως εμβολιασμένοι θαυμαστές του Bruce Springsteen, ωστόσο εξαιρούνται όσοι έχουν λάβει το εμβόλιο της AstraZeneca, στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι θεατές θα πρέπει να έχουν λάβει ένα από τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των Ηνωμένων Πολιτειών και το εμβόλιο της AstraZeneca δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, παρότι έχει χορηγηθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους στον υπόλοιπο κόσμο.

Εάν το εμβόλιο της AstraZeneca εγκριθεί από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων πριν τον Σεπτέμβριο, οι θαυμαστές του Bruce Springsteen θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις παραστάσεις του καλλιτέχνη στο Broadway.

Ο πρώτος κύκλος της παράστασης «Springsteen On Broadway» ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2018, έπειτα από 236 συναυλίες που απέφεραν συνολικά έσοδα 113 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Μου άρεσε που έκανα το “Springsteen on Broadway” και είμαι ενθουσιασμένος που μου ζητήθηκε να επαναλάβω το σόου ως μέρος του επανέναρξης του Broadway», δήλωσε ο 71χρονος τραγουδιστής, ο οποίος τιμήθηκε με ένα Special Tony Award για την παράσταση.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες του «Springsteen on Broadway» κυμαίνονται από τα 400 έως 2.800 δολάρια.

ΠΗΓΗ