Ο Charlie Puth δημιούργησε το «μεγαλύτερο μέρος» του νέου άλμπουμ του στο TikTok

cebf charlie puth ceb4ceb7cebcceb9cebfcf8dcf81ceb3ceb7cf83ceb5 cf84cebf cebcceb5ceb3ceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81cebf cebcceadcf81

«Ο στόχος μου είναι να γνωρίζουν όλοι τον τίτλο κάθε τραγουδιού πριν κυκλοφορήσει».

Ο Charlie Puth δημιούργησε το «μεγαλύτερο μέρος» του νέου άλμπουμ του στο TikTok.

Ο 30χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Voicenotes» του 2018 έχει πλέον ολοκληρωθεί, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε την πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο για να δημιουργήσει νέα τραγούδια.

«Θα ονομάσω το άλμπουμ “Charlie”. Είναι έτοιμο. Έχω δημιουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του στο TikTok. Ο στόχος μου για αυτό το άλμπουμ είναι να γνωρίζουν όλοι τον τίτλο κάθε τραγουδιού πριν κυκλοφορήσει. Μου αρέσει το γεγονός ότι το “Light Switch” είχε προαναγγελθεί για μήνες και ο κόσμος κάνει bootlegs του», είπε μιλώντας στον Zane Lowe στο Apple Music 1.

«Κάποιοι παραγωγοί το έχουν πάρει, έχουν κρατήσει τα acapella και έχουν φτιάξει τις δικές τους εκδόσεις του “Light Switch”», συνέχισε.

«Το λατρεύω αυτό. Νομίζω ότι η μουσική πρέπει να αλλάζει και να κινείται προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτός ήταν ακριβώς ο στόχος για αυτό το άλμπουμ, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα το ακούσει», τόνισε.

ΠΗΓΗ