Ο Chris Martin σχολιάζει ότι το «Back To The Future» είναι ο λόγος που οι Coldplay υπάρχουν

cebf chris martin cf83cf87cebfcebbceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cf84cebf back to the future ceb5ceafcebdceb1ceb9 cebf cebbcf8cceb3
Chris Martin Coldplay 161252419

Μία εμβληματική σκηνή του «Back To The Future» ενέπνευσε τον Chris Martin να ασχοληθεί με τη μουσική.

Ο Chris Martin αποκάλυψε ότι η σειρά ταινιών «Back To The Future» (Επιστροφή Στο Μέλλον) είναι ο λόγος που οι Coldplay υπάρχουν σήμερα.

Ο τραγουδιστής των Coldplay εμφανίστηκε στο «The Kelly Clarkson Show» και μιλώντας για τις αγαπημένες του διασκευές που έχει τραγουδήσει στις περιοδείες του συγκροτήματός, σχολίασε ότι σημείο αναφοράς είναι η στιγμή που ο Michael J. Fox  συνάντησε το συγκρότημα στη σκηνή του «MetLife Stadium» του New Jersey το 2016.

«Το νούμερο ένα, μάλλον, είναι ο Michael J. Fox που ήρθε και έπαιξε μαζί μας δύο από τα τραγούδια από το “Back To The Future”. Αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο. Ήρθε να παίξει το “Johnny B. Goode”, ήταν υπέροχο», ανέφερε.

Αφού η Kelly Clarkson αναπόλησε την κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1985, ο Chris Martin μοιράστηκε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την εμβληματική εκτέλεση του τραγουδιού «Johnny B. Goode» του Chuck Berry από τον Michael J. Fox στην τριλογία του «Back To The Future».

«Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να γίνω μέλος μιας μπάντας. Αυτή η σκηνή της ταινίας, ναι», είπε πριν αστειευτεί ότι ορισμένα μέλη του κοινού ήταν «μάλλον πολύ μικρά για να θυμούνται» την ταινία.

«Μεγάλωσα σε πραγματικές αγροτικές περιοχές της Αγγλίας, πριν από το διαδίκτυο», συνέχισε.

«Οπότε οποιαδήποτε μουσική στην τηλεόραση… Το πρώτο πράγμα που ηχογράφησα ήταν μια σειρά που λεγόταν “The A-Team”. Και είχα ένα κασετόφωνο και το κρατούσα μπροστά στην τηλεόραση για να ηχογραφήσω το τραγούδι του σειράς», περιέγραψε.

Εν τω μεταξύ, μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Coldplay, το «Music Of The Spheres» τον Οκτώβριο του 2021, ο Chris Martin δήλωσε ότι το συγκρότημά του σκοπεύει να κυκλοφορήσει το τελευταίο άλμπουμ του το 2025 και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στις περιοδείες.

[embedded content]

ΠΗΓΗ