Ο Chris Martin των Coldplay κάλεσε τον James Newman μετά τον τελικό της Eurovision

cebf chris martin cf84cf89cebd coldplay cebaceaccebbceb5cf83ceb5 cf84cebfcebd james newman cebcceb5cf84ceac cf84cebfcebd cf84ceb5cebbceb9cebacf8c

Ο Chris Martin ενθάρρυνε τον James Newman.

Ο James Newman αποκάλυψε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Chris Martin των Coldplay μετά τον τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το Σάββατο 22 Μαΐου.

Ο 35χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός εκπροσώπησε στο διαγωνισμό το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι «Embers», καταλήγοντας στην τελευταία θέση του τελικού της διοργάνωσης με μηδέν πόντους.

Ο James Newman, ο οποίος δεν έλαβε κανέναν πόντο τόσο από την ψηφοφορία των εθνικών κριτικών επιτροπών όσο και από την ψηφοφορία του κοινού, εξήγησε αργότερα ότι θέλει να «επικεντρωθεί στα θετικά» της συμμετοχής του στη Eurovision 2021.

Σε μια νέα συνέντευξή του στο BBC, ο Newman υποστήριξε ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ήταν μια εμπειρία που «άλλαξε τη ζωή του» και τόνισε ότι «δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Ο Βρετανός τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι μεταξύ των ανθρώπων που επικοινώνησαν μαζί του για να τον στηρίξουν μετά τον τελικό του διαγωνισμού ήταν και ο Chris Martin των Coldplay, ο οποίος τον κάλεσε μέσω βιντεοκλήσης το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου.

«Μου είπε να μην πάρω το αποτέλεσμα προσωπικά, είπε ότι ήμουν καταπληκτικός και μου είπε να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά», είπε ο Newman, προσθέτοντας ότι «μεγάλωσε ακούγοντας τον Chris Martin».

«Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδοποιός και με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα», ανέφερε ο James Newman.

James Newman - Eurovision 2021 - United Kingdom

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ