Ο Dave Grohl μιλάει για τη «μεγαλύτερη πρόκληση» της αυτοβιογραφίας του

cebf dave grohl cebcceb9cebbceacceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cebcceb5ceb3ceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81ceb7 cf80cf81cf8ccebacebbceb7cf83
dave grohl foo fighters 10419520dw

«Η ιδέα ήταν να επιλέξω τις ιστορίες που περιγράφουν καλύτερα πώς είναι να είσαι πίσω από το σκαμνί των ντραμς που κοιτάζει προς τα έξω».

Ο Dave Grohl έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη αυτοβιογραφία του, «The Storyteller». Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από την Dey Street Books, μια εταιρεία του William Morrow Group της HarperCollins.

Στο νέο trailer, ο frontman των Foo Fighters αναφέρει ότι ενώ δεν συλλέγει πράγματα, είναι συλλέκτης στιγμών.

«Η ζωή μου περνάει μπροστά από τα μάτια μου κάθε μέρα και γράφοντας αυτό το βιβλίο προσπάθησα να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές όσο καλύτερα μπορώ», λέει.

Το βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο του Grohl από την παιδική του ηλικία, πάνω σε ένα ποδήλατο και σε μια σχολική επετηρίδα, μέχρι ερασιτεχνικά βίντεο με την οικογένειά του και πλάνα από εμφανίσεις των Foo Fighters, οι οποίοι φιλοξενούνται και στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του Rolling Stone.

«Όταν επιβλήθηκε το lockdown, ξαφνικά δεν είχα τίποτα να κάνω. Ποτέ δεν έχω τίποτα να κάνω. Ήμουν πάντα ανήσυχος δημιουργικά, οπότε σκέφτηκα να περάσω τον χρόνο μου γράφοντας αυτές τις μικρές ιστορίες για μια σελίδα στο Instagram (που ονομάζεται) “davestruestories”», περιέγραψε.

«Και ενώ το έκανα αυτό, ερωτεύτηκα το γράψιμο. Σκέφτηκα: “Ξέρεις κάτι; Ίσως γράψω ένα βιβλίο”, χωρίς να συνειδητοποιήσω πόσο γιγαντιαίο εγχείρημα θα γινόταν», πρόσθεσε.

Η «μεγαλύτερη πρόκληση» ήταν να περιορίσει το υλικό.

«Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο για το συγκρότημα των Scream. Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο για την εποχή που ήμουν στους Nirvana», εξήγησε.

«Η ιδέα ήταν να επιλέξω τις ιστορίες που περιγράφουν καλύτερα πώς είναι να είσαι πίσω από την κουρτίνα και μέσα στη μουσική, από το σκαμνί των ντραμς που κοιτάζει προς τα έξω. Να παίζω μουσική, να έχω αυτή την όμορφη οικογένεια, να ταξιδεύω στον κόσμο, να γνωρίζω ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δεν θεωρώ ποτέ τίποτα από αυτά δεδομένο, πιστέψτε με», ανέφερε ο Dave Grohl.

[embedded content]

ΠΗΓΗ