Ο DJ Snake συναντά τον Ozuna, τη Megan Thee Stallion και τη Lisa των BLACKPINK σε ένα νέο τραγούδι

cebf dj snake cf83cf85cebdceb1cebdcf84ceac cf84cebfcebd ozuna cf84ceb7 megan thee stallion cebaceb1ceb9 cf84ceb7 lisa cf84cf89cebd blackpink cf83ceb5
DJ Snake 1613158391

Η εκρηκτική συνεργασία θα κυκλοφορήσει «σύντομα».

Ο DJ Snake προαναγγέλλει την κυκλοφορία της ιδιαίτερα πολυαναμενόμενης συνεργασίας του με τον Ozuna, τη Megan Thee Stallion και τη Lisa των BLACKPINK σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, που φαίνεται να αποτελεί μία πρόγευση από το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, του οποίου ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Στο βίντεο, ο DJ Snake βγαίνει από ένα πολυτελές ξενοδοχείο και κατευθύνεται προς μια σειρά αυτοκινήτων, στις πινακίδες των οποίων αναγράφονται τα ονόματα των συνεργατών του σε αυτό το τραγούδι. Αν και το απόσπασμα είναι σύντομο, φαίνεται ότι το single διαθέτει reggaeton και hip-hop στοιχεία.

Οι φήμες για μία δισκογραφική σύμπραξη μεταξύ του DJ Snake και της Lisa ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες από τον ίδιο τον παραγωγό.

O DJ Snake ισχυρίστηκε τον Μάιο σε μια σειρά από tweets (που διέγραψε αργότερα) ότι είχε ενώσει τις δυνάμεις του με τη Lisa σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές που υπέθεσαν ότι η συνεργασία αφορούσε την πρώτη προσωπική κυκλοφορία του μέλους των BLACKPINK, που δεν είχε γίνει πραγματικότητα ακόμη εκείνη τη στιγμή.

Τελικά, οι θαυμαστές των BLACKPINK διαπίστωσαν ότι ο παραγωγός δεν είχε καμία ανάμειξη στα δύο τραγούδια του single album «Lalisa», το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.

Τον Σεπτέμβριο, ο Ozuna αποκάλυψε στο περιθώριο των MTV Video Music Awards 2021 ότι συνεργάστηκε τον DJ Snake, τη Megan Thee Stallion και «τις BLACKPINK» (εννοώντας τη Lisa) σε ένα νέο τραγούδι, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα είναι «η επόμενη» κυκλοφορία του, μετά το single «La Funka», που κυκλοφόρησε εκείνη τη βραδιά.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, ο DJ Snake και ο Ozuna προχώρησαν σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις που άφηναν να εννοηθεί ότι η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης μουσικής συνάντησης πλησιάζει όλο και περισσότερο, αυξάνοντας τον ήδη μεγάλο ενθουσιασμό του κοινού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του DJ Snake και του Ozuna μετά την παγκόσμια επιτυχία «Taki Taki» του 2018, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Selena Gomez και η Cardi B.

[embedded content]

ΠΗΓΗ