Ο Drake βραβεύθηκε ως «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» στα BBMAs 2021 έχοντας στο πλευρό του τον γιο του

cebf drake ceb2cf81ceb1ceb2ceb5cf8dceb8ceb7cebaceb5 cf89cf82 cebaceb1cebbcebbceb9cf84ceadcf87cebdceb7cf82 cf84ceb7cf82 ceb4ceb5ceba

«Απόψε είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει κάτι σωστά».

Ο Drake βραβεύθηκε ως «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» στα Billboard Music Awards 2021 που πραγματοποιήθηκαν στο «Microsoft Theatre» του Λος Άντζελες.

Το βραβείο παρουσίασαν οι γονείς του Καναδού καλλιτέχνη και οι συνεργάτες του από την ομάδα της OVO Sound, ενώ ο μάνατζέρ του Future the Prince, έπλεξε το εγκώμιο του αυτοανακηρυγμένου «6 God», χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο ευγενικό, ανιδιοτελή και γενναιόδωρο άνθρωπο που γνωρίζουμε».

Αφού οι θεατές παρακολούθησαν ένα βίντεο με τα ανεπανάληπτα επιτεύγματά του, ο Drake ανέβηκε στη σκηνή των Billboard Music Awards 2021 έχοντας μαζί του τον γιο του, Adonis.

Ο ράπερ έδωσε το βραβείο στον γιο του και στη συνέχεια μίλησε για τη μεγαλειώδη διαδρομή του στη μουσική, αποκαλύπτοντας ότι διακατέχεται από ανασφάλεια.

Drake - Adonis - Billboard Music Awards 2021
Ο Drake και ο γιος του στη σκηνή των Billboard Music Awards 2021.

«Είμαι πραγματικά ανασφαλής για τη μουσική μου και ακόμα κι αν κάνω καλή δουλειά, πάντα αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα», τόνισε.

«Σπάνια γιορτάζω κάτι. Και μόνο για όποιον παρακολουθεί και αναρωτιέται πώς συνέβη αυτό, αυτή είναι πραγματικά η απάντηση: Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το έχεις κάνει καλά, απλώς συνεχίζεις με την ελπίδα να καταλάβεις τη συνταγή», συνέχισε.

«Ξέρω ότι έχω περάσει ανυπολόγιστο αριθμό ωρών προσπαθώντας να αναλύσω όλα τα πράγματα που έκανα λάθος, αλλά απόψε για μια φορά, είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει κάτι σωστά», υπογράμμισε ο Drake στην ομιλία του.

Η βράβευση του Drake είναι αποτέλεσμα της κυριαρχίας του στην πρώτη θέση στο chart του Billboard για τους Κορυφαίους Καλλιτέχνες (Top Artists) της δεκαετίας του 2010.

Εκτός από το τιμητικό βραβείο του «Καλλιτέχνη της Δεκαετίας», ο ράπερ επικράτησε επίσης στην κατηγορία Top Streaming Songs Artist, διευρύνοντας την ιστορική επιβίωση του για τον καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία (29) στα χρονικά των Billboard Music Awards.

ΠΗΓΗ