Ο Drake συμμετέχει στο «Over The Top» του Smiley

cebf drake cf83cf85cebccebcceb5cf84ceadcf87ceb5ceb9 cf83cf84cebf over the top cf84cebfcf85 smiley
drake

Ο Smiley ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Drake.

Ο ράπερ Smiley από το Τορόντο κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Over The Top» στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με τον αστέρα της hip-hop μουσικής Drake.

Σε παραγωγή του Tay Keith, το «Over The Top» είναι διαθέσιμο ψηφιακά από τη δισκογραφική εταιρεία του Drake, OVO Sound.

Ο Drake είχε αναφέρει παλαιότερο ότι ο Smiley αποτελεί έμπνευση για εκείνον, αποκαλύπτοντας μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ότι άκουγε το EP «Buy.or.Buy» του ανερχόμενου ράπερ ενώ δημιουργούσε το δικό του άλμπουμ «Scorpion».

Επίσης μία ημέρα με την ανακοίνωση ότι ήταν ένας από τους καλλιτέχνες με τις υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy 2019, ο Drake δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο βρισκόταν σε μία πισίνα και έπινε ένα ποτό καθώς άκουγε την εισαγωγή από το mixtape «A Tape to Remember» του Smiley.

Το «Over The Top» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νέο project που ετοιμάζει ο Smiley.

Παρόλο που αυτή είναι η πρώτη μουσική συνάντηση των δύο rappers που κυκλοφορεί επίσημα, στην πραγματικότητα είχαν συνεργαστεί ξανά στο τραγούδι «Organization» του Smiley που διέρρευσε και τελικά κυκλοφόρησε χωρίς τη συμμετοχή του Drake.

«Είχα ένα κουπλέ από το αγόρι και διέρρευσε. Μου έστειλε ένα νέο και είπε να χρησιμοποιήσω αυτό», αναφέρει ο Smiley κατά τη διάρκεια του «Over The Top».

To «Over The Top» είναι η δεύτερη συμμετοχή του Drake σε τραγούδι άλλου καλλιτέχνη αυτόν το μήνα, μετά την εμφάνισή του στο «Wasting Time» του Brent Faiyaz στις αρχές του Ιουλίου.

Όλα αυτά ενώ το νέο άλμπουμ «Certified Lover Boy» αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πριν τα τέλη του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ