Ο Ed Sheeran δεν θα κυκλοφορήσει άλλα άλμπουμ με τίτλους μαθηματικά σύμβολα

cebf ed sheeran ceb4ceb5cebd ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83ceb5ceb9 ceaccebbcebbceb1 ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cebc

«Αυτό είναι όλο», υποστήριξε ο Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran δεν θα κυκλοφορήσει άλλα άλμπουμ με τίτλους μαθηματικά σύμβολα μετά την επόμενη δισκογραφική δουλειά του.

Ο 31χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής τα άλμπουμ «+» (Plus) το 2011, «x» (Multiply) το 2014, «÷» (Divide) το 2017 και «=» (Equals) το 2021 και όταν ρωτήθηκε πόσο σπάνια θα είναι τα σύμβολα καθώς κυκλοφορεί περισσότερα άλμπουμ, υποστήριξε ότι θα σταματήσει τους τίτλους με μαθηματικό θέμα.

Μιλώντας στο podcast «Carrie Tommy» της Αυστραλίας, είπε: «Αυτό είναι όλο. Υπάρχουν μόνο πέντε άλμπουμ. Το άλλο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πριν έρθω στη Νέα Ζηλανδία (και την Αυστραλία) για να κάνω την περιοδεία».

Ο Ed Sheeran πρόκειται να ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του «±=÷x Tour» (προφέρεται «Mathematics Tour») στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία στις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Το πρώτο σκέλος της περιοδείας, το οποίο θα επικεντρωθεί στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2022 από το Δουβλίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ed Sheeran είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2021 ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει συνολικά «δέκα άλμπουμ» με τίτλους μαθηματικά σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των δισκογραφικών δουλειών που έχει ήδη παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο φαίνεται πως αναθεώρησε την απόφασή του.

Ed Sheeran - live - Divide Tour

Σύμφωνα με τις νεότερες δηλώσεις του το επόμενο άλμπουμ του, το οποίο θα έχει τον τίτλο «-», αναμένεται να κυκλοφορήσει έως τις αρχές του 2023.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει υποσχεθεί επίσης ότι ενδιάμεσα θα κυκλοφορήσει τη συνέχεια του πολυσυλλεκτικού άλμπουμ συνεργασιών «No.6 Collaborations Project» του 2019.

Ο Ed Sheeran κλήθηκε στη συνέχεια να αναφέρει ένα πράγμα που δεν του αρέσει στη δουλειά του ως μουσικός, αλλά υποστήριξε ότι τα μικρά προβλήματα δεν έχουν σημασία «όταν κάνεις αυτό που αγαπάς» για δουλειά και ότι η δουλειά του είναι «κατά 98% φοβερή».

«Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς για να ζήσεις, πάντα υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει, αλλά όταν είναι κάτι που είναι κατά 98% φοβερό, δεν έχει σημασία», τόνισε.

«Οπότε δεν θα μπορούσα να εντοπίσω ένα πράγμα (που δεν μου αρέσει), αλλά προφανώς πάντα υπάρχει κάτι. Αλλά αν χάσεις αυτό το κομμάτι, μπορεί να χάσεις όλα τα υπόλοιπα, επειδή όλα συνδυάζονται μεταξύ τους», συνέχισε.

«Επομένως, δεν βλέπω πραγματικά κάτι συγκεκριμένο. Η δουλειά μου είναι να παίζω μουσική κάθε μέρα, αν βρω κάτι για να παραπονεθώ, αυτό είναι απλά περίεργο», είπε.

ΠΗΓΗ