Ο Ed Sheeran επιβεβαιώνει ότι το επόμενο άλμπουμ του είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει

cebf ed sheeran ceb5cf80ceb9ceb2ceb5ceb2ceb1ceb9cf8ecebdceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cf84cebf ceb5cf80cf8ccebcceb5cebdcebf ceaccebbcebccf80cebf

«Εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει το “Equals”».

Ο Ed Sheeran επιβεβαίωσε τα σχόλια του μάνατζέρ του ότι έχει ήδη έτοιμο το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Equals».

Μιλώντας στη βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή «KISS Breakfast», ο τραγουδιστής είπε: «Δεν λέγεται “Minus” αλλά θα έρθει… Εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει το “Equals” για να είμαι ειλικρινής. Γιατί αν το “Equals” πατώσει, τότε το επόμενο θα έρθει αρκετά γρήγορα».

«Το “Equals” προοριζόταν να είναι το φινάλε. Βασικά δημιούργησα δύο δίσκους τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το “Equals” θα ήταν το φινάλε και, για να είμαι ειλικρινής, έφτασε μέχρι τον Ιανουάριο», συνέχισε.

«Η Αγγλία φαινόταν λίγο ζοφερή. Έτσι, θα κυκλοφορούσα το άλλο άλμπουμ. Και τότε, καθώς το προετοίμαζα, η Αγγλία άρχισε να ανοίγει. Το Euro ξεκίνησε. Τα μπαρ άνοιξαν. Γίνονται συναυλίες. Είναι καλοκαίρι. Και είχα το “Bad Habits”. Και σκεφτόμουν ότι αυτό το τραγούδι υπάρχει σε ένα καλοκαίρι και αυτό το καλοκαίρι υπάρχει σε έναν κόσμο όπου η Αγγλία ανοίγει και οι άνθρωποι αισθάνονται ξανά ευτυχισμένοι. Οπότε, άλλαξα τα άλμπουμ», εξήγησε.

Ed Sheeran - Hit Channel

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε επίσης ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Equals» πριν την κυκλοφορία του.

«Το δημιούργησα για βινύλιο. Το άλμπουμ αρχικά περιείχε 16 – 17 τραγούδια και μου είπαν: “Θα πρέπει να γίνει διπλό βινύλιο αν το κάνεις αυτό. Αλλά αν κόψεις τρία, δύο ή τρία τραγούδια, μπορείς να το έχεις ως μονό βινύλιο”», περιέγραψε.

«Ακούω πολλά βινύλια στο σπίτι. Και μου αρέσει να φτάνω στο τέλος της μιας πλευράς και να το γυρίζω και να έχω την άλλη πλευρά και μετά να το γυρίζω πίσω. Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα τραγούδι που θα το παραλείψεις σε ένα βινύλιο. Αυτό συμβαίνει και στην κασέτα, δεν υπάρχει τραγούδι που θα το παραλείψεις στην κασέτα», πρόσθεσε.

«Θα μου άρεσε, αν πρόκειται να το ακούσετε για πρώτη φορά (το “Equals”), να το ακούσετε ολόκληρο, ακόμα και αν είναι σε streaming. Απλά ακούστε το ολόκληρο. Χωρίς παραλείψεις. Όχι σε τυχαία σειρά. Απλά ακούστε το μια φορά και μετά κάντε ό, τι θέλετε», είπε.

Ο Ed βέβαια έχει εξασφαλίσει στον εαυτό του την ιδιότητα του εθνικού θησαυρού, αλλά αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι αρκετά άβολο να συνομιλεί με άλλους διάσημους.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι υπερβολικά καλοί μαζί σου και μετά άνθρωποι που θα είναι υπερβολικά φρικτοί μαζί σου για να αποδείξουν ότι δεν τους νοιάζει. Έτσι υπάρχουν δύο επίπεδα», σημείωσε.

«Αυτό που μου αρέσει στο μέρος που ζω είναι ότι, επειδή γνωρίζω τους πάντες εκεί από την ηλικία των τεσσάρων ετών, γνωρίζω τους πάντες στην παμπ, στο σούπερ μάρκετ, στο τοπικό καφέ, μου φέρονται το ίδιο όπως και τότε, ναι. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ