Ο Ed Sheeran μπαίνει στον κόσμο του Pokémon Go για μία ξεχωριστή εμφάνιση

cebf ed sheeran cebccf80ceb1ceafcebdceb5ceb9 cf83cf84cebfcebd cebacf8ccf83cebccebf cf84cebfcf85 pokemon go ceb3ceb9ceb1 cebcceafceb1 cebeceb5
Ed Sheeran credit Dan Martensen 1619718381

Το show του Ed Sheeran θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Νοεμβρίου.

Ο Ed Sheeran ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του Pokémon Go.

Ο Βρετανός τραγουδιστής ανακοίνωσε τη συνεργασία με το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι για κινητά της Niantic, αποκαλύπτοντας: «Θα ερμηνεύσω μερικά τραγούδια από το “=” (Equals) στην εφαρμογή του Pokémon Go».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης ειδική μία εμφάνιση από το αγαπημένο Pokémon του Ed Sheeran, ένα Squirtle με γυαλιά ηλίου.

Το Pokémon Go ασχολήθηκε με την απροσδόκητη εικονική συνάντηση με μία παιχνιδιάρικη ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, πραγματοποιώντας μια σειρά από λογοπαίγνια με τους τίτλους των τραγουδιών του Ed Sheeran.

«Μπορεί να έχουμε κάποιες “κακές συνήθειες”, αλλά το να ακούμε τραγούδια του Ed Sheeran δεν είναι μία από αυτές! Είναι τόσο “τέλεια”, που μας προκαλούν “ανατριχίλα”. Αλλά αρκετά με το “να σκεφτόμαστε δυνατά”. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι, για “πρώτη φορά” στην ιστορία, θα συνεργαστούμε με τον βραβευμένο με Grammy τραγουδοποιό Ed Sheeran!», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Το show του Ed Sheeran θα είναι διαθέσιμo στην περιοχή ειδήσεων εντός της εφαρμογής Pokémon Go από τις 21:00 ώρα Ελλάδας της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 23:00 της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε το υπονοούμενο στην ανακοίνωση, ο Ed Sheeran θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τόσο κλασικά τραγούδια του όσο και τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Equals»: «Perfect», «Bad Habits», «Overpass Graffiti», «Thinking Out Loud», «First Times» και «Shivers».

Το event θα περιλαμβάνει ορισμένα από τα αναμενόμενα στοιχεία του Pokémon Go, όπως Pokémon του νερού και μια ειδική ποικιλία Squirtle που φοράνε γυαλιά ηλίου.

«Ο Ed επιλέγει πάντα τα Pokémon του νερού για να είναι οι πρώτοι του συμπαίκτες», δήλωσε το Pokémon Go, σημειώνοντας ότι θα είναι διαθέσιμα επίσης για τα avatar των παικτών φούτερ του «Equals».

ΠΗΓΗ