Ο Elton John πιστεύει ότι ο Young Thug είναι καλύτερος ράπερ από τον Eminem

cebf elton john cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebf young thug ceb5ceafcebdceb1ceb9 cebaceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81cebfcf82 cf81

«Δεν έχω δει ποτέ κάποιον σαν τον Young Thug να έρχεται και να το κάνει αυτό».

Ο Elton John πιστεύει ότι ο Young Thug είναι ο καλύτερος freestyler που έχει δει, ακόμα καλύτερος και από τον στενό φίλο του, Eminem.

Ο Young Thug συμμετέχει μαζί με τη Nicki Minaj στο τραγούδι «Always Love You» του επερχόμενου άλμπουμ του Elton John με τίτλο «The Lockdown Sessions».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard, ο Elton John παραδέχτηκε ότι όταν βρέθηκε στο στούντιο με τον Young Thug, «απλά έμεινε έκπληκτος» και στη συνέχεια συνέκρινε τις ικανότητες του 30χρονου ράπερ με αυτές του Eminem.

«Έχω δει τον Marshall (Mathers) να το κάνει αυτό στο Ντιτρόιτ, αλλά δεν έχω δει ποτέ κάποιον σαν τον Thug να έρχεται και να το κάνει αυτό», είπε.

«Στο τέλος, έπρεπε να φύγω γιατί νομίζω ότι ένιωσε λίγο τρομοκρατημένος που ήμουν εκεί και ήθελα απλώς να χαλαρώσει. Αλλά ήταν απλά μια καταπληκτική στιγμή στη μουσική μου ζωή. Δεν γνωρίζω πώς δημιουργούνται τα ραπ τραγούδια και είναι συναρπαστικό να το παρακολουθείς», σχολίασε ο Elton John.

Elton John - Farewell Yellow Brick Road

Οι δρόμοι του Young Thug και του Elton John διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 2018, όταν ο Thug χρησιμοποίησε το «Rocket Man» ως βάση τραγούδι του «High» και επικοινώνησε με τον θρύλο της pop για να λάβει την άδεια.

«Ήθελε να με συναντήσει και μιλήσαμε για 40 λεπτά», ανέφερε ο John για τη συνάντησή τους, πριν αποκαλύψει ότι ο Young Thug του ζήτησε συμβουλές.

Αφού έμαθε ότι ο ράπερ παλαιότερα τραγουδούσε σε χορωδία, ο Elton John τον παρότρυνε: «Τραγούδα περισσότερο. Μην ραπάρεις μόνο, τραγούδα περισσότερο, γιατί το μείγμα rap και μουσικής και μελωδίας είναι αυτό που πραγματικά κάνει τη rap να απογειωθεί». «Και αυτό κάνει τώρα», σημείωσε.

Το «The Lockdown Sessions» θα αποτελέσει το 32ο άλμπουμ του Elton John. Ο δίσκος, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Dua Lipa, Miley Cyrus, Lil Nas X, Charle Puth, Stevie Wonder και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

«Όλα τα τραγούδια πάνω στα οποία δούλεψα ήταν πραγματικά ενδιαφέροντα και ποικιλόμορφα, υλικό που είναι εντελώς διαφορετικό από ό, τι είμαι γνωστός, υλικό που με έβγαλε από τη ζώνη άνεσής μου και με οδήγησε σε εντελώς νέα εδάφη», δήλωσε ο Elton John σχετικά με το άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν αναβλήθηκε η περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road Tour».

[embedded content]

ΠΗΓΗ