Ο Eminem «απαντά» στην εκστρατεία «διαγραφής» του από το Tik Tok

cebf eminem ceb1cf80ceb1cebdcf84ceac cf83cf84ceb7cebd ceb5cebacf83cf84cf81ceb1cf84ceb5ceafceb1 ceb4ceb9ceb1ceb3cf81ceb1cf86
eminem

Δεν συνηθίζει να αφήνει… τίποτα να «πέφτει κάτω». Και η προσπάθεια να τον… αλλάξουν για να μην τον «διαγράψουν» από το Tik Tok δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον Eminem.

Ο Eminem, λοιπόν, αντέδρασε στις προσπάθειες «διαγραφής» του με ένα νέο βιντεοκλίπ κινούμενων σχεδίων για το «Tone Deaf», τραγούδι από το LP του 2020 Music to be Murdrered By – Side B.

Η αντίδραση είχε να κάνει με εκστρατεία στο Tik Tok να «διαγραφεί» ο Eminem επειδή, όπως ανέφερε το Hip Hop DX, επανήλθε στο προσκήνιο ένας αμφιλεγόμενος στίχος από το σιγκλ του τού 2010 «Love the Way You Lie».

Αντιδρώντας στην εκστρατεία, ο ράπερ δημοσιοποίησε ένα κλιπ για το «Tone Deaf», που λειτουργεί ως σύνοψη της καλλιτεχνικής κληρονομιάς του και της επίμονης άρνησής του να κάνει πιο ευπρεπή τα τραγούδια του.

«I won’t stop even when my hair turns grey (I’m tone-deaf) / ‘Cause they won’t stop until they cancel me» tweet-αρε ο Eminem, γράφοντας ένα στίχο-κλειδί του τραγουδιού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ