Ο Eminem είχε εμφανιστεί σε ένα κλασικό video των Korn πριν γίνει διάσημος

cebf eminem ceb5ceafcf87ceb5 ceb5cebccf86ceb1cebdceb9cf83cf84ceb5ceaf cf83ceb5 ceadcebdceb1 cebacebbceb1cf83ceb9cebacf8c video cf84cf89cebd
Eminem 2000

Ο Eminem αναζητούσε τη μεγάλη ευκαιρία.

Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά το κλασικό βίντεο των Korn για το «Got The Life», μπορεί να δείτε για λίγο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της rap πριν γίνει διάσημος. Ο νεαρός Eminem, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Marshall Mathers, ήταν κομπάρσος στα γυρίσματα του «Got The Life» και ίσως συμμετείχε αναζητώντας τη μεγάλη του ευκαιρία.

Οι Korn κυκλοφόρησαν το «Got The Life» με τεράστια επιτυχία το Νοέμβριο του 1998. Αν και το τραγούδι έφτασε μόνο στο Νο. 15 του αμερικανικού Mainstream Rock Chart, το music video του έγινε βασικό κομμάτι του προγράμματος «Total Request Live» του MTV και ήταν το πρώτο μουσικό βίντεο που «αποσύρθηκε» στην ιστορία της εκπομπής. Μέχρι τότε, ωστόσο, το άλμπουμ «Follow The Leader» των Korn είχε ήδη φτάσει στο Νο. 1 του Billboard 200.

Η εμφάνιση του Eminem στο «Got The Life» είναι σύντομη, αλλά κατάφερε να κάνει εντύπωση στον κιθαρίστα Munky, παρόλο που ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο.

«Υπήρχαν κάποιοι κομπάρσοι στα γυρίσματα του βίντεο για το “Got The Life”. Ήρθε ένα παιδί και μου έδωσε το demo του», θυμάται ο Munky. «Ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν ήμουν ο εαυτός μου. Μου είπε: “Ε, κοίταξε το, είμαι ράπερ”. Εγώ του λέω: “Είμαι απλά ένας κιθαρίστας”. Αποδείχτηκε ότι το παιδί που ήταν στο βίντεό μας ήταν ο Eminem. Ήταν κομπάρσος στο βίντεο. Το θυμάμαι αμυδρά αυτό που συνέβη».

Ο έτερος κιθαρίστας των Korn, Head, συμπλήρωσε αστειευόμενος: «Ευχαριστώ πολύ, φίλε. Θα μπορούσαμε να γίνουμε δισεκατομμυριούχοι. Θα μπορούσαμε να του είχαμε δώσει συμβόλαιο πριν τον Dre».

Εκτός από τον Eminem, στο βίντεο για το «Got The Life» εμφανίζονται καλλιτέχνες όπως ο Fred Durst, ο Wes Borland και ο Sam Rivers των Limp Bizkit, ο Jay Gordon των Orgy και ο ράπερ WC, καθώς και ο πρώην μαχητής του UFC, Tito Ortiz.

Λίγα χρόνια αργότερα, το άλμπουμ «Untouchables» των Korn θα επιχειρούσε ανεπιτυχώς να εκτοπίσει τον Eminem από το Νο. 1 του Billboard 200.

Στην τέταρτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το «The Eminem Show» κατάφερε να πουλήσει 100.000 αντίτυπα περισσότερα από αυτά που κατάφερε να πουλήσει το «Untouchables» την πρώτη του εβδομάδα. Δεν είναι ντροπή για τους Korn, όμως, καθώς ο Eminem έγινε τελικά ο καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις της δεκαετίας του 2000 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε τον Slim Shady στο τέλος του «Got The Life» παρακάτω:

ΠΗΓΗ