Ο Eminem μπαίνει στον κόσμο των NFTs

cebf eminem cebccf80ceb1ceafcebdceb5ceb9 cf83cf84cebfcebd cebacf8ccf83cebccebf cf84cf89cebd nfts
eminem 22618201

Ο Eminem θα κυκλοφορήσει το δικό του ψηφιακό έργο τέχνης σε μορφή NFT.

Λίγες μόλις εβδομάδες αφότου το «Saturday Night Live» χρησιμοποίησε ένα κλασικό τραγούδι του Eminem για να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι είναι τα NFTs, ο «Slim Shady» πήρε την απόφαση να μπει στον κόσμο της ψηφιακής τέχνης.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «Saturday Night Live», ο Pete Davidson μετέτρεψε με τη βοήθεια του Jack Harlow το τραγούδι «Without Me» του Eminem από το 2002 σε ένα μουσικό κομμάτι σχετικά με τα NFTs, όπως είναι η συντομογραφία των μη ανταλλάξιμων στοιχείων, προκαλώντας την αντίδραση του ίδιου ράπερ.

«Δύο αγόρια από τη Silicon Valley συζητούσαν έξω, συζητούσαν έξω, συζητούσαν έξω {…} Τι στο καλό είναι ένα NFT / Προφανώς κρυπτονόμισμα / Όλοι κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα / Μπορείς να εξηγήσεις τι είναι ένα NFT;», ραπάρει ο Pete Davidson στο σκετς, μεταμφιεσμένος στο χαρακτήρα «Rap Boy» του Em από το video του «Without Me».

Την περασμένη Δευτέρα (19/04), ο Eminem αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο από το συγκεκριμένο σκετς της εκπομπής και πρόσθεσε ένα emoji με ένα σκεπτικό πρόσωπο, χωρίς να προχωρά σε κάποιο άλλο σχόλιο.

Σκοπός του tweet φαίνεται πως ήταν να προετοιμάσει το έδαφος για μία μεγάλη ανακοίνωση από την πλατφόρμα Niftty Gateway, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά των NFTs, η οποία επισημοποιήσει τη συνεργασία της με τον Eminem.

«Έκπληξη… Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο Eminem έρχεται αυτήν την Κυριακή, 25 Απριλίου, στο Nifty Gateway!», ανέφερε η πλατφόρμα σε δημοσίευσή της.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το είδος της ψηφιακής τέχνης που πρόκειται να διαθέσει σε μορφή NFT ο 48χρονος καλλιτέχνης.

Ο αριθμός των καλλιτεχνών που ασχολούνται με τα NFTs αυξάνεται συνεχώς. Μόνο αυτήν την εβδομάδα οι BloodPop, A$AP Rocky, Disclosure και White Stripes ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν τα δικά τους μη ανταλλάξιμα στοιχεία.

ΠΗΓΗ