Ο Gene Simmons δηλώνει ότι οι KISS «θα αποσυρθούν με το κεφάλι ψηλά» αμέσως μετά την περιοδεία τους

cebf gene simmons ceb4ceb7cebbcf8ecebdceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebfceb9 kiss ceb8ceb1 ceb1cf80cebfcf83cf85cf81ceb8cebfcf8dcebd cebcceb5 cf84

Οι KISS σχεδιάζουν την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση.

Ο Gene Simmons τονίζει ότι οι KISS θα αποσυρθούν «με το κεφάλι ψηλά» μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδεία τους.

Η θρυλική rock μπάντα, που δημιουργήθηκε το 1973 και κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της το επόμενο έτος, πρόκειται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά το πέρας της επερχόμενης περιοδείας της «End of the Road» και ο 72χρονος μπασίστας είναι ανένδοτος ότι αυτό θα είναι πραγματικά το τέλος.

«Αυτή είναι η τελευταία φορά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε μέχρι τα 80 μας, αλλά εμείς τα παρατάμε όσο είναι καιρός. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και σεβασμού προς τους θαυμαστές», είπε σε συνέντευξή του στο OK!.

Ο Gene Simmons είναι πεπεισμένος ότι οι KISS, που πλησιάζουν στην επέτειο των 50 ετών από τη δημιουργία τους, θα αποχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

«Όταν συστηθήκαμε, στην πραγματικότητα πετάξαμε το γάντι και είπαμε: “Θέλατε τους καλύτερους, πήρατε τους καλύτερους. Το πιο καυτό συγκρότημα στον κόσμο, τους KISS”. Ελπίζω και προσεύχομαι ότι όταν θα κάνουμε την τελευταία μας συναυλία, αυτά τα λόγια θα εξακολουθούν να ισχύουν», σχολίασε.

ΠΗΓΗ