Ο Google Chrome 88 είναι εδώ και αποχαιρετά οριστικά το Flash αλλά και το FTP

cebf google chrome 88 ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb5ceb4cf8e cebaceb1ceb9 ceb1cf80cebfcf87ceb1ceb9cf81ceb5cf84ceac cebfcf81ceb9cf83cf84ceb9ceba

Στην έκδοση 88 έφτασε αισίως ο Chrome browser της Google, με ενδιαφέρουσες αλλαγές. Πρώτη και… «καλύτερη», αυτή που γνωρίζαμε έτσι κι αλλιώς ότι θα έρθει. Πλέον, όποια σελίδα έχει περιεχόμενο που βασίζεται στην πλατφόρμα Adobe Flash, δεν μπορεί να προβάλλει καθόλου αυτό το περιεχόμενο. Δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις ούτε ερωτήσεις, απλά ένα μήνυμα που λέει ότι ο Adobe Flash Player δεν υποστηρίζεται πια.

chrome 88

Δυστυχώς κάτι ακόμα που δεν υποστηρίζεται, είναι η περιήγηση σε FTP sites, κάτι που δυστυχώς θα είναι πρόβλημα για πολλούς χρήστες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό, ελέγχει αν τα αποθηκευμένα passwords σας, διατρέχουν κίνδυνο ασφαλείας, και σας προειδοποιεί να τα αλλάξετε. Επιπλέον, για εμάς που έχουμε κυριολεκτικά ένα σωρό tabs ανοιχτά ταυτόχρονα, με την πιθανότητα να μην φαίνονται καν οι τίτλοι τους, ο νέος Chrome επιτρέπει την αναζήτηση ώστε να βρείτε το tab που θέλετε, χωρίς να εναλλάσσετε διαδοχικά μεταξύ τους.
ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *