Ο Harry Styles βοήθησε θαυμαστή του να κάνει come out σε συναυλία του

cebf harry styles ceb2cebfceaeceb8ceb7cf83ceb5 ceb8ceb1cf85cebcceb1cf83cf84ceae cf84cebfcf85 cebdceb1 cebaceaccebdceb5ceb9 come out cf83

«Συγχαρητήρια, είσαι ελεύθερος άνθρωπος», είπε ο Harry Styles στον θαυμαστή του που έκανε come out κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Ο Harry Styles βοήθησε έναν θαυμαστή του να κάνει come out.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο 28χρονος τραγουδιστής εντόπισε ανάμεσα στο κοινό έναν θαυμαστή με μία πινακίδα που έγραφε «Από τον Ono στο Wembley: βοήθησέ με να κάνω come out».

Ο Harry Styles πήρε την πινακίδα στη σκηνή και διάβασε το μήνυμά της στο κοινό.

«Θα ήθελες, λοιπόν, οι άνθρωποι του Wembley να σε βοηθήσουν να κάνεις come out;», είπε ο τραγουδιστής στο πλήθος που ζητωκραύγαζε.

“You’re a free man” 🌈🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Harry Styles helps an Italian fan come out at his London show 🥹

Congratulations, Mattia 💖 #LoveOnTour #LoveOnTourLondon #HarryStyles pic.twitter.com/XVSJOicUSg

— Official Charts (@officialcharts) June 19, 2022

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Harry Styles δίνει βήμα σε έναν θαυμαστή του για να κάνει coming out κατά τη διάρκεια των συναυλιών του.

Τον Ιούλιο του 2018, την προσοχή του τραγουδιστή τράβηξε η πινακίδα ενός θαυμαστή σε μία στάση της περιοδείας του στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια που έγραφε: «Θα κάνω coming out στους γονείς μου εξαιτίας σας!».

Η Grace, η οποία είχε γράψει την πινακίδα, εξέφρασε στο Twitter την ελπίδα της να δει ο Harry Styles.

Πράγματι, ο Styles ρώτησε την Grace αν μπορούσε να διαβάσει την πινακίδα της δυνατά, κάτι που εκείνη δήλωσε στο Buzzfeed News ότι «ήταν πολύ ευγενικό».

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Harry Styles μία πινακίδα στο πλήθος ενώ εμφανιζόταν στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν που έγραφε: «Βοήθησέ με να κάνω come out».

Όπως φαίνεται σε πλάνα από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο TikTok, ο Styles σταμάτησε τη μουσική για να συνομιλήσει με τη θαυμάστριά του, McKinley McConnell και να τη βοηθήσει να αποκαλύψει τη σεξουαλική ταυτότητά της.

ΠΗΓΗ