Ο J Balvin εξομολογείται: «Παραλίγο να πεθάνω από τον COVID-19»

cebf j balvin ceb5cebecebfcebccebfcebbcebfceb3ceb5ceafcf84ceb1ceb9 cf80ceb1cf81ceb1cebbceafceb3cebf cebdceb1 cf80ceb5ceb8ceaccebd
J Balvin Vax Live concert GettyImages 1315977755

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να νιώσουν αυτό που ένιωσα», τονίζει ο J Balvin για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Η συμμετοχή του J Balvin στη συναυλία «Vax Live: The Concert to Reunite the World» ήταν μια αρκετά προσωπική υπόθεση.

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής, ο οποίος έδωσε μάχη με τον COVID-19 το προηγούμενο καλοκαίρι, είπε ότι δεν θέλει να δει άλλους ανθρώπους να υποφέρουν από τον κορονοϊό όπως εκείνος.

«Είχα COVID στο παρελθόν. Σχεδόν με σκότωσε», αποκάλυψε πριν ανέβει στη σκηνή της φιλανθρωπικής συναυλίας για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού κατά το νέου κορονοϊού.

«Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να νιώσουν αυτό που ένιωσα. Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν πραγματικά ότι πρέπει να εμβολιαστούν για τον εαυτό τους, για τους άλλους, για τον κόσμο», τόνισε.

Στη συνέχεια ο J Balvin έκανε μία ατμοσφαιρική εμφάνιση κατά την διάρκεια της οποίας τραγούδησε τα νέα του singles «Otra Noche Sin Ti» (μια συνεργασία με τον Khalid) και «Tu Veneno», πλαισιωμένος από χορεύτριες.

Η συναυλία «Vax Live: The Concert to Reunite the World» διοργανώθηκε από την οργάνωση «Global Citizen» για να τονίσει την άμεση ανάγκη για ευρύτερη και πιο δίκαιη διανομή των εμβολίων κατά του COVID-19 σε όλο τον κόσμο και ο Balvin ήταν ένα από τα πολλά μεγάλα αστέρια που συμμετείχαν στη βραδιά για να βοηθήσουν στην διάδοση του μηνύματος.

Τη συναυλία παρουσίασε η Selena Gomez και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη εδώ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ