Ο J-Hope των BTS λέει ότι «η επιτυχία φέρνει αίσθηση ευθύνης»

cebf j hope cf84cf89cebd bts cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb7 ceb5cf80ceb9cf84cf85cf87ceafceb1 cf86ceadcf81cebdceb5ceb9 ceb1ceafcf83
j hope bts 151641133

«Υπάρχει μια αίσθηση ευθύνης που συνοδεύει ένα αξιοσέβαστο επίτευγμα».

Ο J-Hope των BTS μίλησε για τη συνεχώς αυξανόμενη διεθνή επιτυχία του συγκροτήματος της K-pop.

Σε μια νέα συνέντευξή του στο «Weverse Magazine», ο 27χρονος ράπερ και παραγωγός σχολίασε τη δημοτικότητα του single «Butter» και περιέγραψε πώς τον έχει επηρεάσει ο θρίαμβος του τραγουδιού στα charts.

Ο J-Hope τόνισε επίσης πώς υπάρχει πρόσθετη πίεση για συνεχή σκέψη και βελτίωση των δυνατοτήτων του ως performer.

«Όποτε προσπαθώ να αγκαλιάσω μια επιτυχία που δεν ήταν σκόπιμη, στο μυαλό μου πάντα λέω… Είναι σαν μισή ευτυχία – μισή αίσθηση που με κάνει να σκέφτομαι σοβαρά για αυτό που κατάφερα», είπε.

«Υπάρχει μια αίσθηση ευθύνης που συνοδεύει ένα αξιοσέβαστο επίτευγμα. Το ARMY (το κοινό των BTS) έχουν κάνει πολλά για να μας κρατήσουν στο νούμερο ένα και είμαι απίστευτα ευγνώμων για αυτό», πρόσθεσε.

Ο J-Hope σημείωσε ότι μετά την κυκλοφορία της κορυφαίας επιτυχίας «Dynamite» των BTS το 2020, επανεξετάζει συνεχώς τις παλαιότερες εμφανίσεις του σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τον εαυτό του.

«Ένιωσα ότι είμαι υπεύθυνος να κάνουν τις χορευτικές κινήσεις να ξεχωρίζουν, οπότε σκέφτηκα ότι πρέπει να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλεις να είσαι κατώτερος των προσδοκιών σε μία εμφάνιση όταν πολλοί άνθρωποι σου στέλνουν την αγάπη τους», ανέφερε.

Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και η συνέντευξη του Jungkook στο «Weverse Magazine», ο οποίος είπε ότι η επιτυχία των BTS «μοιάζει μερικές φορές με φορτίο».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ