Ο James Corden απαντά στην κριτική που δέχτηκε από τους θαυμαστές των BTS

cebf james corden ceb1cf80ceb1cebdcf84ceac cf83cf84ceb7cebd cebacf81ceb9cf84ceb9cebaceae cf80cebfcf85 ceb4ceadcf87cf84ceb7cebaceb5 ceb1
bts james corden carpool karaoke 813775

«Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι ήταν λάθος».

Ο James Corden απάντησε στην κριτική που δέχτηκε πρόσφατα από τους θαυμαστές των BTS με αφορμή ορισμένα σχόλιά του συγκρότημα της K-pop.

Το boy band εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ρώτησε τον παρουσιαστή πώς αισθάνεται από τότε που «βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τους ARMYs», όπως είναι το επίσημο όνομα των θαυμαστών των BTS.

«Κάναμε δύο αστεία, τα οποία δεν νομίζω ότι ήταν σε καμία περίπτωση προσβλητικά για κανέναν», εξήγησε ο James Corden, αναφερόμενος στα σχόλια που είχε κάνει στο επεισόδιο του talk show που προβλήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο James Corden είχε σχολιάσει ότι οι BTS ήταν «αρκετά ασυνήθιστοι» καλεσμένοι της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ και είχε περιγράψει τους θαυμαστές του συγκροτήματος ως «δεκαπεντάχρονα κορίτσια».

Αναφερόμενος στο τελευταίο σχόλιό του, διευκρίνισε ότι «σε αυτό το σημείο νομίζω ότι ήταν λάθος» και ότι «φυσικά, δεν είναι αλήθεια», ενώ πρόσθεσε ότι θεωρεί τον εαυτό του «έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των BTS στον πλανήτη Γη».

Ο James Corden σημείωσε επίσης αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε από τους θαυμαστές των BTS ότι «δεν είχε βρεθεί ποτέ πριν σε αυτή την πλευρά του ARMY», πριν τονίσει εκ νέου την αγάπη και τον σεβασμό του τόσο για τους BTS όσο και για τους θαυμαστές τους.

«Ελπίζω να το ξέρετε αυτό, σας αγαπάμε απόλυτα και αγαπάμε ολόκληρο το ARMY», είπε και ανέφερε επίσης ότι θαυμαστές των BTS μπορούν να γίνει μια «πραγματική δύναμη υπέρ του καλού», σημειώνοντας ότι «έχουν υποστηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζω στην πατρίδα μου και είναι καταπληκτικοί».

«Δεν μου άρεσε η σκέψη ότι έχω κάνει κάτι που μπορεί να τους έχει στεναχωρήσει, δεν μου άρεσε αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να ξέρουν ότι δεν θα το ξανακάνουμε ποτέ αυτό», είπε ο James Corden.

Ο αρχηγός των BTS, RM, διαβεβαίωσε στη συνέχεια τον παρουσιαστή του «The Late Late Show» ότι το συγκρότημα δεν έχει πρόβλημα μαζί του. «Δεν πειράζει, εκτιμούμε τη συγγνώμη σου», είπε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στην εκπομπή, οι BTS ερμήνευσαν επίσης το αγγλόφωνο single τους «Permission To Dance».

ΠΗΓΗ