Ο Jimin λέει ότι η επιτυχία των BTS «σταμάτησε να φαίνεται αληθινή»

cebf jimin cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb7 ceb5cf80ceb9cf84cf85cf87ceafceb1 cf84cf89cebd bts cf83cf84ceb1cebcceaccf84ceb7cf83ceb5
jimin bts 1624918323

Το μέλος των BTS λέει ότι οι θαυμαστές «φώτισαν» τη ζωή του.

Σε μια μακροσκελή συνέντευξή του στο «Weverse Magazine», ο Jimin των BTS μίλησε για μια πρόσφατη «δύσκολη» περίοδο στη ζωή του και περιέγραψε πώς τον βοήθησαν οι γονείς του να την ξεπεράσει.

«Το συνειδητοποίησα μόλις πρόσφατα, αλλά ήμουν πραγματικά ασταθής. Νόμιζα ότι μπορούσα να φροντίσω όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά κοιτάζοντας πίσω, αυτό δεν συνέβαινε», είπε ο Jimin, αποδίδοντας την κατάσταση στο γεγονός ότι ήταν «ξεροκέφαλος».

«Στην αρχή αισθανόμουν μερικές φορές ότι άδειαζα. Ένιωσα ότι αρνούμουν τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μου. Μίλησα όμως πολύ με τους γονείς μου και τος είπα: “Το ξέρατε ότι τα περνούσα όλα αυτά;”. Και είπαν: “Δεν ξέραμε τι περνούσες, αλλά ξέραμε ότι ήταν κάτι”. Τελικά, μοιράστηκα μαζί τους αυτό που ένιωθα και η μητέρα μου και ο πατέρας μου μού μίλησαν σαν να ήταν life coaches», περιέγραψε.

«Αφού βγήκα από όλη εκείνη την περίοδο, ακόμη και όταν κάνω παρόμοια πράγματα, μπορώ να πω ότι το μυαλό μου έχει αλλάξει πολύ», επισήμανε.

Ο Jimin κινήθηκε επίσης στη συνέντευξή του στο ίδιο με τις πρόσφατες δηλώσεις των υπόλοιπων μελών των BTS στο «Weverse», που υποστήριξαν η αδιάκοπη επιτυχία του αγγλόφωνου τραγουδιού τους «Butter» (βρίσκεται για ένατη συνολικά εβδομάδα στο No. 1 του Billboard Hot 100) είναι ένα μεγάλο φορτίο.

«Το “Butter” ήταν λίγο δύσκολο για μένα», παραδέχτηκε, αν και ένιωσε μεγάλη «παρηγοριά» από το «Permission To Dance» και τις αντιδράσεις των θαυμαστών. «Κάποια στιγμή, σταμάτησε να φαίνεται αληθινό», σχολίασε ο Jimin για την επιτυχία του K-pop συγκροτήματος.

«Οι αντιδράσεις των θαυμαστών, τα βίντεο με covers που ανέβασαν και οι dance challenges που έκαναν. Είμαι τόσο ευγνώμων. Φώτισαν τη ζωή μου», πρόσθεσε.

«Κάναμε αυτά τα τραγούδια με έναν καλό σκοπό στο μυαλό μας, οπότε το να ακούω τους ανθρώπους να λένε ότι τους άρεσε ήταν εκπληκτικό και αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος. Το “Permission To Dance”, συγκεκριμένα, ήταν το τέλειο μήνυμα για τη στιγμή αυτή, οπότε νομίζω ότι έλαβα μεγάλη παρηγοριά από αυτό το τραγούδι», είπε ο Jimin.

ΠΗΓΗ