Ο Jin των BTS υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό στο δάχτυλο

cebf jin cf84cf89cebd bts cf85cf80ceb5ceb2cebbceaeceb8ceb7 cf83ceb5 cf87ceb5ceb9cf81cebfcf85cf81ceb3ceb9cebaceae ceb5cf80ceadcebcceb2ceb1

Ο Jin των BTS «χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, καθώς οι τένοντες στο δάχτυλό του είχαν υποστεί μερική βλάβη».

Ο Jin των BTS υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει, όπως αποκάλυψε η Big Hit Music σε μία ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Weverse.

«Θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό του μέλους των BTS, Jin, στο δάχτυλο», ανέφερε η εταιρεία που έχει το management των BTS.

«Ο Jin τραυμάτισε τον αριστερό του δείκτη κατά τη διάρκεια των καθημερινών του δραστηριοτήτων και επισκέφθηκε τα επείγοντα περιστατικά ενός κοντινού νοσοκομείου για εξέταση και περίθαλψη την Παρασκευή 18 Μαρτίου», αποκάλυψε

«Συμβουλεύτηκε τους γιατρούς και του είπαν ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, καθώς οι τένοντες στο δάχτυλο είχαν υποστεί μερική βλάβη. Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του εκτείνοντα τένοντα του αριστερού δείκτη του», περιέγραψε η Big Hit Music.

Η ανακοίνωση συνεχίστηκε προσφέροντας στο ARMY των BTS μία ενημέρωση σχετικά με την εικόνα του Jin μετά το χειρουργείο.

«Η χειρουργική επέμβαση πήγε καλά σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο Jin πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου και ξεκουράζεται. Για την ώρα θα φοράει γύψο για σταθεροποίηση και γρήγορη ανάρρωση», δήλωσε η Big Hit Music.

«Ο Jin θα επικεντρωθεί στην ξεκούραση και στη θεραπεία για να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό και να συνεχίσει τις δραστηριότητές του υγιής. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υποστήριξη για την ταχεία ανάρρωση του Jin, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των καλλιτεχνών μας», πρόσθεσε.

Jin - BTS

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Απριλίου οι BTS πρόκειται να εμφανιστούν στα Βραβεία Grammy 2022.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι BTS ολοκλήρωσαν το «Permission to Dance on Stage – Seoul», μία σειρά τριών συναυλιών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεούλ με την παρουσία κοινού, τις οποίες παρακολούθησαν 45.000 θαυμαστές.

Η δεύτερη βραδιά, που ονομάστηκε «BTS Permission to Dance On Stage – Seoul: Live Viewing», προβλήθηκε στις 12 Μαρτίου ζωντανά σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η προβολή απέφερε έσοδα 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και είχε παγκόσμιο απολογισμό ύψους τουλάχιστον 32,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΗΓΗ