Ο John Mayer επιστρέφει στα ’80s με το νέο άλμπουμ «Sob Rock»

cebf john mayer ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86ceb5ceb9 cf83cf84ceb1 80s cebcceb5 cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc
john mayer 10404482

Τη θαλπωρή μιας ασφαλέστερης εποχής υπενθυμίζει το νέο άλμπουμ του John Mayer.

Ο John Mayer παρουσιάζει το όγδοο studio album της καριέρας του, με τίτλο «Sob Rock».

Το άλμπουμ, που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music, ηχογραφήθηκε στα Henson Studios του Λος Άντζελες με την παραγωγή του John Mayer και του Don Was.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αμερικανού καλλιτέχνη μετά το «The Search For Everything» του 2017 περιλαμβάνει συνολικά δέκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «New Light», «I Guess I Just Feel Like» και «Carry Me Away» που κυκλοφόρησαν από το 2018 έως το 2019.

Προπομπός του άλμπουμ «Sob Rock» ήταν το πρόσφατο single «Last Train Home», ένα τραγούδι με επιρροές από την pop μουσική των ’80s, με τη συμμετοχή της Maren Morris στα φωνητικά.

Ο John Mayer διατηρεί στο νέο άλμπουμ του τα pop / rock θεμέλια της καριέρας του, αν και το «Sob Rock» διαθέτει ορισμένες αξιαγάπητες μπαλάντες. Ωστόσο αντί να κυνηγήσει τις σημερινές τάσεις, επιλέγει να επιστρέψει στους ήχους της δεκαετίας του ’70 και ’80s, βάζοντας μία ρετρό πινελιά στην ερωτική απογοήτευση.

Το «Sob Rock» εκφράζει το πάθος για τις παλιές καλές εποχές, όταν οι είχαν την τάση να ακολουθούν το ένστικτό τους και τα συναισθήματά τους και όχι την προβολή τους.

Σε συνέντευξή του στη «The Wall Street Journal», ο John Mayer εξήγησε πώς η πανδημία τον έκανε να αναζητήσει την «πτυχή της ασφάλειας» των ήχων της δεκαετίας του ’80, οι οποίοι του θύμισαν μία ασφαλέστερη εποχή. Αναμφισβήτητα υπάρχει κάτι παρηγορητικό στο «Sob Rock».

Το αποτέλεσμα είναι ένα ζεστό και κλασικό άλμπουμ που ενώνει διαφορετικά είδη και διαφορετικές διαθέσεις με την αβίαστη θαλπωρή της φωνής του John Mayer, ενός ανθρώπου που τραγούδι σαν να γνωρίζει τη θέση του στον κόσμο.

Ακούστε το «Sob Rock» στο YouTube:

[embedded content]

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ