Ο Johnny Depp θα κάνει ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Hollywood Vampires

cebf johnny depp ceb8ceb1 cebaceaccebdceb5ceb9 ceb5cf85cf81cf89cf80ceb1cf8acebaceae cf80ceb5cf81ceb9cebfceb4ceb5ceafceb1 cebcceb5 cf84cebf

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Hollywood Vampires θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Johnny Depp θα πραγματοποιήσει ευρωπαϊκή περιοδεία το επόμενο καλοκαίρι με το συγκρότημά του Hollywood Vampires, στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Alice Cooper, ο Joe Perry των Aerosmith και ο Tommy Henriksen.

Οι Hollywood Vampires ανακοίνωσαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου την περιοδεία, η οποία θα έχει έξι σταθμούς και θα ξεκινήσει σε σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο από τώρα.

«Οι Hollywood Vampires επιστρέφουν! Ερχόμαστε στη Γερμανία και το Λουξεμβούργο το καλοκαίρι του 2023! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερα…», έγραψε το συγκρότημα στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Johnny Depp, ο Alice Cooper, ο Joe Perry και ο Tommy Henriksen θα ξεκινήσουν την περιοδεία στις 20 Ιουνίου 2023 από το Oberhausen της Γερμανίας, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες στο Ες-συρ-Αλζέτ του Λουξεμβούργου, στο «Olympiahalle» του Μονάχου, στο «Stadtpark» του Αμβούργου, στο «Zitadelle Spandel» του Βερολίνου και στο «Zitadelle Mainz» στο Μάιντς της Γερμανίας.

Στα τέλη του Μαΐου, ο Johnny Depp έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη σε μια συναυλία του Jeff Beck στην Αγγλία για να παρουσιάσουν μαζί τη διασκευή τους για το τραγούδι «Isolation» του John Lennon, μόλις δύο ημέρες αφότου η ομάδα των δικηγόρων του έκανε την τελική αγόρευσή της στην εκδίκαση της πολύκροτης αγωγής δυσφήμισης που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Στον Johnny Depp επιδικάστηκαν τελικά αποζημιώσεις άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Amber Heard έλαβε μόλις 2 εκατομμύρια δολάρια στην ανταγωγή της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Johnny Depp - Jeff Beck

Λίγες ημέρες μετά, ο Johnny Depp και ο Jeff Beck ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό άλμπουμ με τίτλο «18» αυτό το καλοκαίρι.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου και θα περιέχει 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων δύο πρωτότυπα τραγούδια από τον Johnny Depp («Sad Motherf–in’ Parade» και «This Is a Song for Miss Hedy Lamar»), καθώς και διασκευές κλασικών τραγουδιών των Beach Boys, Marvin Gaye, Janis Ian, The Velvet Underground και άλλων ονομάτων.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο άλμπουμ των Hollywood Vampires ήταν το «Rise» που κυκλοφόρησε το 2019 και το οποίο περιείχε κατά σύμπτωση και μια guest εμφάνιση του Beck στο τραγούδι «Welcome to Bushwhackers».

Το rock supergroup των Hollywood Vampires, το οποίο σχηματίστηκε το 2012, επρόκειτο να πραγματοποιήσει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη το 2021, αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι Hollywood Vampires πρέπει να ακυρώσουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Προσπαθούσαμε συνεχώς να το πραγματοποιήσουμε, αλλά δυστυχώς λόγω της αβεβαιότητας των ταξιδιωτικών περιορισμών για τον COVID-19, δεν είναι δυνατόν», ανέφερε πέρυσι το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ