Ο Juice WRLD ήταν «έτοιμος να πάρει βοήθεια» για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

cebf juice wrld ceaecf84ceb1cebd ceadcf84cebfceb9cebccebfcf82 cebdceb1 cf80ceaccf81ceb5ceb9 ceb2cebfceaeceb8ceb5ceb9ceb1

«Δεν είχε στη διάθεσή του τους ανθρώπους που θα του έλεγαν να σταματήσει».

Η μητέρα του εκλιπόντος ράπερ Juice WRLD, Carmella Wallace, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για τον γιο της μετά τον θάνατό του από υπερβολική δόση ουσιών σε ηλικία 21 ετών τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Wallace εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tamron Hall Show» και μίλησε για τον Juice WRLD, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Jarad Anthony Higgins, τις μάχες του με τον εθισμό και την επιθυμία του να γίνει καλά, παρά το γεγονός ότι περιβαλλόταν από ανθρώπους για τους οποίους πιστεύει ότι του έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσει κακές συνήθειες.

«Απλά ένιωθα ότι δεν κοιτούσαν το συμφέρον του», σημείωσε η Wallace.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι είχαν τα δικά τους σχέδια και τους άρεσε το lifestyle. Και ήταν και νέοι, οπότε πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό. Είναι νέοι, οπότε δεν βλέπουν τα πράγματα με τον τρόπο που θα τα βλέπαμε εμείς, αλλά νομίζω ότι απλά δεν είχε στη διάθεσή του τους ανθρώπους που θα του έλεγαν να σταματήσει ή θα μάθαιναν τι ήταν πραγματικά λάθος. Απλά δεν είχε αυτό το σύστημα υποστήριξης στη διάθεσή του», συνέχεια.

Η Carmella Wallace εξήγησε ότι ενώ κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον του Juice WRLD την ενημέρωσαν ιδιωτικά για τις ανησυχίες τους, κανένας από τους στενότερους φίλους του ράπερ δεν αναφέρθηκε στη σοβαρότητα των προβλημάτων του με τα ναρκωτικά.

«Του είπα για τους φόβους μου ότι θα οδηγηθεί σε υπερβολική δόση και τον ενθάρρυνα να μιλήσει στον ψυχολόγο με τον οποίο κανόνισα να μιλήσει. Αλλά ήταν 19 ετών και ήξερε τα πάντα. Και οι άνθρωποι γύρω του, κάποιοι από αυτούς με προσέγγισαν. Αλλά όχι ο εσωτερικός, ο στενός κύκλος», περιέγραψε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Carmella Wallace υποστήριξε ο Juice WRLD σχεδίαζε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Μπορούσα να καταλάβω ότι υπήρχε μια διαφορά σε αυτόν και ότι δεν έπαιρνε κοκτέιλ κωδεΐνης. Νομίζω ότι εξακολουθούσε να παίρνει χάπια, αλλά μου είπε ότι ήταν έτοιμος να λάβει βοήθεια. Ήταν απλά μια ιδιαίτερη στιγμή. Ήταν εκείνη η στιγμή που ξέραμε ότι θα το ξεπεράσει», θυμήθηκε.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει τη ζωή του ράπερ πριν την υπερβολική δόση στο ντοκιμαντέρ «Juice WRLD: Into the Abyss» του HBO που κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου.

Μία εβδομάδα πριν από το ντοκιμαντέρ, στις 10 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε το δεύτερο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WRLD, με τίτλο «Fighting Demons», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Top R& B/Hip-Hop Albums Chart των Ηνωμένων Πολιτειών και στο Νο. 2 του Billboard 200.

Juice WRLD

ΠΗΓΗ