Ο Jungkook μιλά για το «βάρος» της επιτυχίας των BTS και το «σημάδι» που του άφησε η Billie Eilish

cebf jungkook cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84cebf ceb2ceaccf81cebfcf82 cf84ceb7cf82 ceb5cf80ceb9cf84cf85cf87ceafceb1cf82 cf84

«Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συμβαδίσω με τους BTS».

Με τη μεγάλη επιτυχία έρχεται και η μεγάλη ευθύνη. Αυτό φαίνεται να ισχύει με τον Jungkook των BTS, ο οποίος σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «Weverse» αποκάλυψε ότι η επιτυχία του συγκροτήματος της K-pop με τα αγγλόφωνα singles «Dynamite» και «Butter» έθεσε τον πήχη σε απλησίαστο ύψος.

«Δεν ήμουν ποτέ προσκολλημένος στις κατατάξεις, αλλά όσο καλό κι αν είναι και όσο χαρούμενος κι αν είμαι από τότε που συνεχίσαμε να κάνουμε ρεκόρ με το “Dynamite”, μοιάζει επίσης σαν ένα βάρος», δήλωσε ο Jungkook απαντώντας σε ερώτηση για το δεύτερο αγγλόφωνο single των BTS, το «Butter» που έμεινε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για επτά συνεχόμενες εβδομάδες.

«Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων μου έχει δώσει αναγνώριση, οπότε προχωρούσα με τη σκέψη ότι πρέπει να δουλέψω σκληρότερα, αλλά τα πήγαμε ακόμα καλύτερα με το “Butter” παρά με το “Dynamite”, οπότε νομίζω ότι κατέληξα να αισθάνομαι επιβαρυμένος», είπε ο Jungkook είπε για την απίστευτη επιτυχία που σημείωσαν οι BTS, ξεπερνώντας ακόμα και την πιο τρελή φαντασία του.

«Αυτό μου αρέσει. Οι BTS είναι μια καταπληκτική ομάδα, αλλά ίσως το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συμβαδίσω με τους BTS», επισήμανε.

BTS

Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές αισθάνεται να έχει βγει εκτός ρυθμού, ο Jungkook έδωσε στα μέλη του ARMY την ελπίδα ότι θα ακούσουν περισσότερα από αυτόν σύντομα μιλώντας για το πολυαναμενόμενο σόλο mixtape του.

Ο 23χρονος τραγουδιστής συνειδητοποίησε την περίοδο της αδράνειας που πέρασαν οι BTS εξαιτίας του lockdown και της παύσης των συναυλιών ότι πρέπει να «βιαστεί» και να ετοιμάσει ένα σόλο mixtape.

«Δούλευα σε αυτό λίγο πριν έρθω εδώ. Αλλά είναι δύσκολο! Θα μπορούσα να το κάνω για τον εαυτό μου. Ξεκίνησα ως εκπαιδευόμενος όταν ήμουν 13, δούλεψα σκληρά και γνώρισα επιτυχία. Αλλά οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει αυτό», είπε.

«Συνεπώς, συνεχίζω να σκέφτομαι ότι θέλω να δημιουργήσω τη δική μου πρωτότυπη και πολυσύνθετη ιστορία και να γράψω τα τραγούδια ξεκινώντας από εκεί. Το πρώτο άλμπουμ της Billie Eilish μου άφησε ένα μεγάλο σημάδι σε αυτό το θέμα όταν βγήκε. Και θα ήταν ωραίο να έχω μια συνεκτική ροή στη λίστα με τα τραγούδια, αλλά ακόμα κι αν όλα θα είναι ανακατεμένα, θα είναι επίσης εντάξει, αρκεί τα καλά τραγούδια να συνεχίζουν να έρχονται. Αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι», περιέγραψε.

«Έτσι, σήμερα, αντί να επικεντρώνομαι στην ιστορία του άλμπουμ ως σύνολο, θα γράψω ό,τι θέλω να πω σε κάθε τραγούδι. Αν νιώσω αυτό το συναίσθημα αμέσως μόλις ακούσω ένα τραγούδι, θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Και θα προσπαθήσω να το κάνω λίγο ελαφρύ», πρόσθεσε.

Αν και δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του mixtape, ο Jungkook είπε ότι έχει βάλει τα δυνατά του για να «κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό». «Θέλω να γράψω και να ηχογραφήσω πολύ υλικό», τόνισε το μέλος των BTS.

ΠΗΓΗ