Ο Justin Bieber θα δώσει δωρεάν εικονική συναυλία στο metaverse

cebf justin bieber ceb8ceb1 ceb4cf8ecf83ceb5ceb9 ceb4cf89cf81ceb5ceaccebd ceb5ceb9cebacebfcebdceb9cebaceae cf83cf85cebdceb1cf85cebbceafceb1

Ο Justin Bieber θα μεταμορφωθεί σε ψηφιακό avatar και θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στο metaverse ένα ολοκληρωμένο live show.

Ο Justin Bieber συνεργάζεται με την Wave, τον ηγέτη στην εικονική ψυχαγωγία, για να φέρει τους θαυμαστές του στο εικονικό του σύμπαν με το «Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience».

Η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία θα δώσει στους θαυμαστές μια φουτουριστική ματιά στο metaverse, συνδυάζοντας το gaming, το motion-capture σε πραγματικό χρόνο και τη ζωντανή μουσική σε μια καθηλωτική εμπειρία.

Το κοινό θα κάνει ένα επικό μουσικό ταξίδι με τον Justin Bieber, ο οποίος θα ερμηνεύσει τραγούδια από το No. 1 άλμπουμ του «Justice», πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour» το 2022.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο wave.watch/Justin-Bieber και να ζήσετε την εμπειρία της εκδήλωσης δωρεάν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 04:00 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Θα ακολουθήσουν αναμεταδόσεις στις 20 και 21 Νοεμβρίου για το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Justin Bieber - Diane Keaton - Ghost (Official Video)

Η τεχνολογία του Wave θα επιτρέψει στον Justin Bieber να μεταμορφωθεί σε ψηφιακό avatar και να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στο metaverse ένα ολοκληρωμένο live show. Το «Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience» θα προσφέρει στο κοινό μια θέση στην πρώτη σειρά για την πιο καθηλωτική εμπειρία μέχρι σήμερα.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη ζωντανή εμπειρία του Justin Bieber όπως ποτέ άλλοτε. Θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή μαζί με τον Bieber κατά τη διάρκεια των ειδικών στιγμών για τους θαυμαστές του και να έχουν επιρροή στην εμφάνισή του και στο περιβάλλον του σε πραγματικό χρόνο.

«Ο Justin Bieber δεν είναι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο, αλλά και ένας από τους πιο προοδευτικούς. Αυτή η συνεργασία προσφέρει απεριόριστες, εικονικές ευκαιρίες για τον ίδιο και τους θαυμαστές του», δήλωσε ο Adam Arrigo, Διευθύνων Σύμβουλος της Wave.

«Συνδυάζοντας την τεχνολογία της Wave με τη δημιουργικότητα του Justin, δημιουργήσαμε μια μοναδική, διαδραστική εμπειρία που έρχεται να συμπληρώσει την επερχόμενη περιοδεία του. Ο Justin ανοίγει το δρόμο για τους καλλιτέχνες ώστε να ενσωματώσουν μια εικονική “στάση” στην περιοδεία τους για να προσεγγίσουν νέο κοινό που δεν μπορεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στις συναυλίες τους ή θέλει ένα διαφορετικό είδος ζωντανής μουσικής εμπειρίας», πρόσθεσε.

Ο Justin Bieber ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στο Wave και λατρεύω την πλατφόρμα του καθώς αποτελεί έναν νέο τρόπο για να επικοινωνώ με τους θαυμαστές μου. Είμαι ενθουσιασμένος που χρησιμοποιώ αυτή την τεχνολογία για να ενώσω τους ανθρώπους και να συνδεθώ με θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να δουν αυτή τη διαδραστική παράσταση».

Το Wave θα προβάλει σε επανάληψη «Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience» για τους θαυμαστές παγκοσμίως στο wave.watch και στο YouTube την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

ΠΗΓΗ