Ο Justin Bieber στέφθηκε «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα MTV VMA 2021 – Το «ευχαριστώ» στον Travis Scott

cebf justin bieber cf83cf84ceadcf86ceb8ceb7cebaceb5 cebaceb1cebbcebbceb9cf84ceadcf87cebdceb7cf82 cf84ceb7cf82 cf87cf81cebfcebdceb9ceac
justin bieber mtv vma 2021 1614248237

«Πραγματικά πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Ο Justin Bieber στέφθηκε «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα MTV Video Music Awards 2021, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια δυναμική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ, το «Justice» και κατέκτησε το Νο. 1 των charts τόσο με το κολλητικό «Peaches» όσο και με τη συνεργασία με τον The Kid LAROI στο «Stay».

Ο αστέρας της pop επικράτησε στην κατηγορία του Καλλιτέχνη της Χρονιάς των Ariana Grande, Doja Cat, Megan Thee Stallion, Olivia Rodrigo και Taylor Swift, ενώ ήταν ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες (7) στη φετινή διοργάνωση.

Εκτός το βραβείο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, ο Justin Bieber κέρδισε επίσης τον τίτλο του Καλύτερου Pop Βίντεο με το «Peaches», ενώ άνοιξε την τελετή απονομής με μία κοινή εμφάνιση με τον The Kid LAROI και την επιτυχία τους «Stay», στην πρώτη του εμφάνιση στα MTV Video Music Awards μετά από έξι χρόνια.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2021 για να παραλάβει το τελευταίο του βραβείο για τη βραδιά, ο 26χρονος τραγουδιστής φρόντισε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ανθρώπους που ήταν γύρω του και συγκεκριμένα με τη σύζυγό του, Hailey, και με τον καλλιτέχνη που αποτελεί για εκείνον μεγάλη έμπνευση, τον Travis Scott.

«Κοιτάζω από εδώ και βλέπω την πανέμορφη γυναίκα μου και θέλω να της πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ», είπε φορώντας φαρδύ σακάκι και παντελόνι και ένα φούτερ με κουκούλα, και πρόσθεσε: «Travis Scott, φίλε, με εμπνέεις τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου».

Ο Justin Bieber δανείστηκε επίσης λίγο χρόνο από τη ομιλία του για να εκφράσει τις σκέψεις τους σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος από τις αρχές του 2020.

«Όπως ξέρουμε, συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Βρισκόμαστε σε μία πρωτόγνωρη εποχή», είπε, κρατώντας το βραβείο του.

Συνεχίζοντας, ο Justin Bieber χρησιμοποίησε το βήμα που του έδωσαν τα MTV Video Music Awards 2021, τα οποία διεξήχθησαν στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν με την παρουσία κοινού, για να προσφέρει λίγη αισιοδοξία και να δείξει το δρόμο προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον, επισημαίνοντας το ρόλο της μουσικής.

«Η μουσική είναι μια τόσο καταπληκτική ευκαιρία και μια καταπληκτική διέξοδος για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους και να μπορέσουμε να ενωθούμε όλοι», εξήγησε.

«Γι’ αυτό είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι εδώ μαζί. Έχουμε πολύ περισσότερα κοινά απ’ ό, τι δεν έχουμε. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω τόσα πολλά όμορφα πρόσωπα. Πραγματικά πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται», τόνισε.

ΠΗΓΗ